Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Raport & intrebari ericpolec.com

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Raport & intrebari ericpolec.com

Am numit asa topicul pentru ca am cateva intrebari legate de blogul personal in ceea ce priveste seo si serp.

Trebuie avute in vedere cateva aspecte:
    - Nu ma am bine cu multi pustiulici fraieri care fac spam. Sa zicem ca unii au pierdut multi bani din cauza mea.
    - Site-ul este abia lansat
    - Am avut mai demult alte initiative gen blog personal, proiecte personale, si imediat mi-o ardeau smecherasii cu spam-uri si link-uri ca sa fiu banat.

Si astfel, in urma cu aproape trei saptamani m-am gandit sa lansez alt proiect personal (ericpolec.com) pentru a face publica munca mea de-al lungul anilor si oferi subiecte adresate bloggerilor, webmasterilor si chiar celorlalti seo writeri.

- Site-ul beneficiaza de update zilnic, medie de 3 post-uri pe zi, unele de tip portofoliu micute (100-150 cuvinte), altele care fac parte din sectiunile wordpress,seo,resurse,jobs (acestea beneficiaza de articole 500-700 cuv).
    - Am inscris site-ul in cateva directoare web de calitate, nu multe, cred ca vreo 5-6 mi-au aprobat inscrierea, acestea fiind de pr inalt.
    - Am obtinut in jur de 4 link-uri de PR3 spre pagina principala sau categoriile site-ului.
    - Posturile noi le fac publice pe un site de mini blogging romanesc care apartine unui sef de-al meu, si facebook, twitter, google buzz.(retele socializare)

Google analytics spune referitor la reffereri urmatoarele: Referring sites sent 231 visits via 27 sources.

Referitor la vizitatori, in aceste 3 saptamani am avut 330 absolut unici 574 vizite, 2,219 vizualizari pagina, medie de vizitator / pagina vizualizata 3.87, timp petrecut pe site 6 min si 48 secunde cu un bounce rate de 45%. Ziua cea mai bogata in vizitatori a avut 64.
    Problemele sunt urmatoarele:

In webmaster tools la sitemap ieri aveam 148 url submitted si 30 si ceva URL in web index, iar astazi am 148 url submitted insa cu doar 5 in web index.

De astazi dimineata nu mai apar in Google cu pagina principala, si ma gandesc ca este posibil sa fie normal, sau sa ma fi blocat astia pentru ca ma spameaza pustii fara ocupatie.

Daca ma puteti lamuri in aceasta privinta, si de altfel sa-mi oferiti mai multe sfaturi despre cum pot promova proiectul personal mai bine, si ce plusuri pot aduce pentru cititori as fi recunoscator.

Multam fain!

Later Edit: Din webmaster tools la sectiunea "Links to your site" imi apare un site "bagatare punct ro" care cica are 1196 links catre pagina mea principala. Am intrat pe site la el, am cautat ericpolec.com si nimic, nu gasesc vreun link sau semn de spam. Ce poate fi ?
    Ultima modificare făcută de Ericpolec; 19th November 2010 la 10:54.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai eu nu inteleg ce presupune spamul ala de care vorbesti.

Apoi, trebuie sa ai in vedere faptul ca situatia se updateaza foarte greu in webmaster tools, iar ce e acolo nu trebuie sa fie "sfant" ci mai degraba asa... ceva orientativ.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Pai eu nu inteleg ce presupune spamul ala de care vorbesti.

Apoi, trebuie sa ai in vedere faptul ca situatia se updateaza foarte greu in webmaster tools, iar ce e acolo nu trebuie sa fie "sfant" ci mai degraba asa... ceva orientativ.
    Scurt raspuns.
    Nu este suspect faptul ca nu mai apar deloc cu pagina principala ? Cred ca homepage-ul este cel mai important din tot site-ul, cum sa iasa asa ? Zoso mi-a spus ca nu este de rau, si el a patito iar dupa 2 saptamani si-a revenit treaba.

De altfel, cum sa-mi apara la webmaster tools bagatare punct ro daca nu exista nici macar un singur link la el ? Ma gandesc ca sunt si manevre "ascunse" in acest sens.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu mai apari cu pagina principala unde?
    Adica unde apareai pana acum?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Nu mai apari cu pagina principala unde?
    Adica unde apareai pana acum?
    Cred ca glumesti.
    Click: Google

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Ericpolec, siteul este nou, nu are rost sa te panichezi inca. Se intampla des ca siteurile noi sa urce/coboare, sa mai dispara din index dupa care sa apara la loc. Ai rabdare...

Pe langa asta, nu te baza prea mult pe ce spune webmaster tools. Cat de bun poate fi webmaster tools-ul daca el arata 5 pagini indexate, cand tu ai de fapt 40?
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 19th November 2010 la 13:24.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu pricepui faza cu gluma.
    Vada ca ultimul cache la pagina principala il ai din 13 noiembrie.
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Ericpolec, siteul este nou, nu are rost sa te panichezi inca. Se intampla des ca siteurile noi sa urce/coboare, sa mai dispara din index dupa care sa apara la loc. Ai rabdare...

Pe langa asta, nu te baza prea mult pe ce spune webmaster tools. Cat de bun poate fi webmaster tools-ul daca el arata 5 pagini indexate, cand tu ai de fapt 40?
    Ce mi-a dat de banuit este ca ieri Webmaster tools furniza datele cat de cat corect, afisa macar o cifra de 30 si ceva indexate, iar astazi a scazut radical numarul. Stiu si eu ca Webmaster Tools isi face refresh-ul mai greu si de obicei gasesti o cifra mai mica (pagini indexate) decat cea reala, dar in nici un caz nu scade de 6-7 ori peste noapte. Asta m-a pus pe ganduri.

Daca ultimul cache la pagina principala a fost pe 13 noiembrie inseamna ca tocmai de atunci nu m-au vizitat robotii ?

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu neaparat. Ca idee, pagina a fost indexata la un moment dat.
    Fara sa stim istoricul actualizarilor e greu de imaginat.
    Ca idee, rabdare, lasa lucrurile asa si vezi in 2 sapt - 1 luna propagarea modificarilor.
    Daca le modifici la 2-3 zile... destul de greu sa intelegi ce s-a intamplat.
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Nu neaparat. Ca idee, pagina a fost indexata la un moment dat.
    Fara sa stim istoricul actualizarilor e greu de imaginat.
    Ca idee, rabdare, lasa lucrurile asa si vezi in 2 sapt - 1 luna propagarea modificarilor.
    Daca le modifici la 2-3 zile... destul de greu sa intelegi ce s-a intamplat.
    Ce sa modific la 2-3 zile ? Content ? Trebuie sa ofer content, am portofoliul de postat, si oamenii asteapta articole noi.
    Sa nu mai fac deloc update-uri in pagina pentru ca Google nu ma vede bine ? Ar fi si culmea.

Sa fie sanatos, la urma urmei ... isi revine el.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. RC si raport analitycs
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2010, 13:55
  2. kitcat la raport
    De kitcat în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 21st April 2009, 13:36
  3. Raport de pozitionare
    De wizzi în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 31