cred ca se referea la faptul sa nu mai faci modificari de setari in WMT sau/si la site ca sa poti vedea daca ceva din setarile existente influeteaza situatia curenta, sau este doar vina maritului google
cred ca se referea la faptul sa nu mai faci modificari de setari in WMT sau/si la site ca sa poti vedea daca ceva din setarile existente influeteaza situatia curenta, sau este doar vina maritului google
Salutare edyy mersi pentru raspuns!
Din Webmaster Tools nu am facut deloc modificari inca de cand am asezat domeniul. Ce-as putea modifica ? Doar ma uit la cifre, compar datele, si astept sa vad backlink-urile.
Ma gandesc ca e posibil sa-mi fi resetat tot pentru ca ieri am schimbat structura URL-urilor din domeniu.com/articol.html in domeniu.com/categorie/articol.html, dar si asa, toate vechiile articole sunt redirect automat spre cele noi cu /categorie in fata. Nu exista nici macar un singur broken link, totul este facut ca la carte.
sitemap-ul cum este trimis la wordpress ?( nu stiu absolut nimic despre scrip-ul wordpress ) este generat automat de script , il creezi tu, ai un addon. ce link-uri sunt in el ? cele noi sau cele vechi,. Eu am avut probleme de genul asta, aveam link uri modificate iar la google erau trimise cele nemodificate el era redirectionat catre cele noi, totul ok dar imi afisa 5 link uri indexate si credeam ca e google de vina, asta pana am realizat problema acum cateva zile.
Asta am patit eu pe vbulletin depinde ce setari are wordpress-ul
mie imi arata WMT tools 5.400.000 link-uri spre un site de al meu, eu nu pot sa il cred , ii mai tai 2 zerouri si ajung la realitate
E un site nou, in care variatiile sunt mari, din experienta WMT ofera date relative valabile acum 1-3 saptamani. E posibili sa fie avut pe acels site un link catre tine care a fost scos intre timp
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Haide man, cred ca nu vorbesti serios... Care sunt acei oameni ce stau cu sufletul la gura asteptand urmatorul tau articol din categoria portofoliu (care 100% sunt pe tipologia articolelor platite si la cum sunt scrise as putea baga mana in foc ca ai luat si bani pt ele)? Azi ai avut 24 cititori din care mai bine de jumate cred ca au venit de aici. Nu ar fi asta o problema pt tine in acest moment.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 19th November 2010 la 16:22.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Salut,
Mersi de raspuns!
Blogul se afla la inceput de drum, probabil este absolut normal sa nu depaseasca cateva zeci de vizitatori, iar zilnic imi ajung de pe Seopedia in jur de 30% din tot traficul, restul venind din partea unui site de mini blogging si retele de socializare. Sunt cativa oameni (prieteni) care ma citesc frecvent, imi lasa intrebari referitor la ultimele mele articole, si daca este timp comenteaza pe site. Aceste cazuri "exceptie" sunt putine, insa il vad ca pe un inceput de drum stralucitor!
Sectiunea portofoliu este altceva. Intr-adevar, absolut toate articolele si site-urile pentru care am lucrat apartin in mare parte unui client din state. Totusi, recent am avut anumite discutii cu diferiti interesati de articole care au batut apropo de portofoliu si le-am dat link pe site. In acest moment, portofoliul meu este golut, si cu cat mai multi potentiali clienti il vad asa, cu atat pierd mai mult, la asta m-am referit, si asta este impresia care o am.
Inca odata, site-ul meu nu presupune doar portofoliu, ci si sectiuni adresate bloggerilor & content writeri.
@Edyy nu sunt probleme cu sitemap-ul, totul decurge perfect pe aceasta zona.
Un week end placut !
Apropo, de ce imi sunt vazute vechiile post-uri (domeniu.com/articol.html ) duplicate cu cele noi (domeniu.com/categorie/articol.html ) pentru ca link-urile vechi au redirect spre cele noi.
In webmaster tools imi apare la sectiunea HTML suggestions duplicate content pentru toate articolele.
Mentionez ca recent am schimbat structura link-urilor din forma domeniu.com/articol.html in domeniu.com/categorie/articol.html cu redirect automat de la link-uri vechi spre cele noi.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi idea, raman dator!
O seara faina.
Au ramas indexate linkurile vechi si daca intri pe cele 2 URL-uri vei sfarsi prin a ajunge catre aceeasi pagina, deci duplicate content, zic eu.
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)