Ia un banal Xnview si joaca-te pe orice imagine. Vezi campurile, le notezi si cautari la greu. Am vazut ca o parte din ele sunt preluate automat in wordpess.
Poate cand imi refac site-ul de pisici persane ma mai zbat. Pe moment... relax.
Ia un banal Xnview si joaca-te pe orice imagine. Vezi campurile, le notezi si cautari la greu. Am vazut ca o parte din ele sunt preluate automat in wordpess.
Poate cand imi refac site-ul de pisici persane ma mai zbat. Pe moment... relax.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
O sa fac asta, cand ma apuc iarasi de wordpress![]()
SEO pentru cautarea de imagini un articol mai vechi scris de Toto. Cred ca citit cap coada, threadul poate fi util si astazi, fara nicio problema![]()
Mersi![]()
daca imi dai mai multe detalii, poate iti pot recomanda o alternativa.
In principiu, ma intereseaza ce vrei sa faci cu aceste imagini si unde vrei sa le urci (eu as recomanda serverul pe care sta si site-ul, dar se pot pune si pe photobucket, sau ceva similar).
iti pot oferi 2 exemple:
1.pe cautarea "disney paris" www[.]google[.]ro/images?hl=ro&q=disney%20paris&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=574 (scoate "[ si ]" ) imaginea este de pe blog.icartours si se alfa pe pozitia 2, iar rezultatele cautarii sunt in jur de 9.090.000
2.daca pui in cautare "disneyland paris" vei observa ca se regaseste pe pozitia 1 din 830.000 de rezultate
Oricum, nu ezita sa adaugi cat mai multe detalii imaginii (titlu, alt, keywords, desc) cuvintele folosite raman la latitudinea ta, dar evident sa nu depasesti paleta de cuvinte cheie folosite pe post/articol/ pagina....
Mult succes![]()
Ultima modificare făcută de Cika-Bum; 13th November 2010 la 02:38. Motiv: adaugat continut
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)