In cazul in care nu stiti apar domeniile .CO
Ce parere aveti ?
In cazul in care nu stiti apar domeniile .CO
Ce parere aveti ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
O sa fie foarte cautate pentru typo's![]()
Interesant thread .
Unele ccTLD precum tv si me au avut succes, altele nu ( cm de exemplu , desi poate e cam devreme pentru o concluzie finala )
Eu cred ca tv si me au avut succes pentru faptul ca tld-ul a functionat , la un nivel explicit , ca o completare/intarire a semnificatiei ( mesajului ) keywordului .
Co poate indeplini acelasi rol , dar la nivel sugestiv ( co - company ) , ceea ce ii da sanse de succes dar nu mai mari decat tv si probabil nici me .
Domenii precum software.co ( deoarece sugereaza software company ) vor valora cu siguranta mult chiar daca keywordul este in alta limba decat cea a tarii ccTLd-ului ( spaniola in acest caz ).
Asta e parerea mea .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 20th July 2010 la 10:51.
Pentru optimizare pe google.ro credeti ca vor fi bune ?
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan poate ca nu ( la nivelul unui .ro ), dar eu cred ca cei de la Google se vor orienta in functie de useri si se vor adapta in a reconsidera unele ccTLd in ceea ce priveste rolul lor international . Daca nu ,vor profita altii de acesta schimbare .
A mai scris si Dragos despre asta doar ca pana si el a facut un typo si a scris DO, in loc de CO.
Legat de aparitia lor.. ce e bun e luat deja (ex e.co -asta da licitatie)![]()
Ultima modificare făcută de haos; 20th July 2010 la 22:43. Motiv: Update
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Google va fi in ton cu tendinta de internationalizare a ccTLD-ului .co , se va adapta in acest sens . Iata un articol privind internationalizarea ccTLD-ului .co .
Momentan problema Tld-ului .co este notorietatea , dar nu in randul webmasterilor ci in randul publicului larg .
Google va da sanse egale , in anumite zone , si pentru keyword.com si pentru keyword.co , lasand userul obisnuit , cel care avand in fata pagina cu rezultate oferita de Google , va citi numele domeniului (eventual descriptionul ) si va da sau nu va da clic . Stim astazi ca decizia de a da clic este legata in mare masura de numele domeniului , dar nu numai de keyword ci si de tld .
Viitorul .co va fi legat de aceasta reactie . Timpul va decide ...
Ultima modificare făcută de Broscoi; 23rd July 2010 la 10:21.
Un scurt update: In Google WebMaster Tools nu poti seta zona geografica a domeniilor .CO ( cum poti face la .com,.net.,.biz ) .. e implicit Columbia ( era de asteptat ) .. ceea ce creaza un anume dezavantaj pentru orice alta tara ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)