Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Moralitate sau nu in SEO

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit Moralitate sau nu in SEO

Am o dilema in acest sens. Cine defineste granitele unei moralitati cand e vorba de SEO.
    Pe seopedia gasesti o gramada de posturi in care este criticata moralitatea optimizatorilor.
    As dori din partea voastra un punct de vedere in acest sens . Ce inseamna moral in SEO si ce nu. Unde incepe si unde se sfarseste aceasta.
    De ce nu mi-as depasi adversarul folosind unele tehnici mai agresiv sau impinse spre extrem atata timp cat poate nu deranjez vizitatorul si eventual nici penalizari de la G nu-mi voi lua.
    Va invit sa comentati si sa va exprimati parerea.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

giginamol punctul meu de vedere e simplu: am reusit fara smecherii sa am rezultate. Fara tehnici agresive, fara spam, fara black, just pure SEO.

N-am nici un motiv sa fac SEO intr-un mod care sa ma afecteze pe mine sau pe cei pentru care lucrez.

Ca prestator de SEO nu pot face smecherii cu site-urile clientilor, trebuie sa am rezultate curate. E vorba de reputatie, de perspectiva in afaceri, de o situatie financiara.

Personal, nu am probleme in a face lucrurile cum trebuie. Cand voi fi depasit de situatie...ma mai gandesc daca voi deveni "agresiv".
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de giginamol Vezi Post
    Am o dilema in acest sens. Cine defineste granitele unei moralitati cand e vorba de SEO. Ce inseamna moral in SEO si ce nu. Unde incepe si unde se sfarseste aceasta.
    Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.
    Daca nu ti-ar face placere sa vezi ca o persoana care foloseste metode dubioase te depaseaste in SERP, atunci ar fi frumos ca si tu sa eviti acele metode. Daca nu te-ar deranja situatia respectiva, atunci fa-ti de cap, nu e ilegal, e site-ul tau si poti face ce vrei cu el.
    Totul este relativ, si asta e valabil pentru orice in viata. E imposibil sa stabilesti o granita clara intre bine si rau.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •