Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Cum dovedeşti clientului că îţi faci treaba?

Afișare hibrid

martynesku este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Motivatia este ca nu vrea sa puna linkuri externe pe site. Site-ul cu pr 7 apartine de icr.ro, reprezentand o autoritate in domeniu... prostesc sau nu?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nu ma intelege gresit, un link de pe un site cu PR 7 e ok. Dar ca link-urile reciproce nu sint asa apreciate, si e ciudat sa faci schimb tu cu PR 3. Nu neg ca e posibil.

Motivatia lui e ok, link-urile externe ii pot pierde traficul de pe site si interesul lui e sa il detina cum trebuie.

Ceea ce ziceam e ca clientul e posibil sa caute alt ceva si interesul lui sa nu fie schimbul de link-uri. Poate conversia, poate faptul ca s-ar putea expune mai bine.

Stiu ca in .ro e o obsesie mare cu PR-ul si de asta mi-am permis sa intervin. Cel mai usor de oferit sint link-urile, ptr ca se considera ca de la link-uri pleaca totul. Si nu e chiar asa...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Este vorba despre o librarie online iar treaba mea este sa o aduc pe prima pagina in google.ro pe cuvinte cheie gen "librarie" sau "carti". Un link venit de pe un asemenea site, chiar daca este destul de populat cu linkuri externe, ar ajuta foarte mult un magazin online al carui trafic vine in proportie de 90% din Google Adwords.

I-am contactat pe cei de la icr.ro care au acceptat sa ne includa in sectiunea lor de librarii online contra unui link pe site. Din pacate proprietarul magazinului nu intelege de ce este atat de important din moment ce are doar 1000 de viz pe zi siteul respectiv.

Eu unul sunt frustrat in situatia asta, pentru ca sunt rare ocaziile de genul asta, in .ro, cel putin. Sau poate gresesc eu

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de martynesku Vezi Post
    Eu unul sunt frustrat in situatia asta, pentru ca sunt rare ocaziile de genul asta, in .ro, cel putin.
    Nu gresesti, link-ul l-ar ajuta. Probabil nu e interesat sa plateasca link-ul sau nu vrea bannere pe site (cu toate ca un banner de pe icr.ro ii da o anume autoritate).

Hmm, uita de PR 7 si vorbeste cu el despre autoritate...cred ca ti-ar fi mai usor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Despre autoritate am vorbit in primul rand si despre faptul ca este un link foarte puternic de care unul dintre cei mai mari competitori ai sai beneficiaza deja. Sper sa rezolv daca va trebui sa fac o conferinta de 1h30 ca de obicei sa-i explic ce si cum

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Păi şi ce e mai bine? Să-ţi asumi lucruri pe care nu ştii cât de bine/ în cât timp le poţi atinge?

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cred ca e cazul sa-ti asumi lucruri asupra carora ai un control minim...SEO e o ocupatie mai la inceput de drum, cu proceduri de lucru inca in formare.
    Totusi, pt. a evita nervii cu clientii "neintelegatori" incearca sa te pui in pielea lor, din cand in cand.
    De ex., cum ar fi sa dai banii tai munciti din greu pe o super-plasma TV iar vanzatorul sa-ti zica senin "poate sa se strice saptamana viitoare sau peste 5 ani dar tocmai din cauza asta nu putem acorda nicio garantie. Asta e, take it or leave it".

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care-i treaba de nu merge ? :|
    De Cristi G în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 6th September 2009, 07:56
  2. Se poate face treaba cu 1000$ ?
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 19th December 2008, 22:26
  3. Nou Tip De Reclama Pusa La Treaba
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9