din cate am vazut stii sa programezi, faci un script ca pe fiecare pagina sa puna keywordiurile automat din continut si care te intereseaza.. acestea pot sa se afle in continut in H1, b, strong etc... eu stiu..![]()
din cate am vazut stii sa programezi, faci un script ca pe fiecare pagina sa puna keywordiurile automat din continut si care te intereseaza.. acestea pot sa se afle in continut in H1, b, strong etc... eu stiu..![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Aveti un exemplu de astfel de script php? Nu de alta dar am si eu nevoie si nu stiu de unde sa incep?
Asa cum iti generezi automat ceea ce contine <title></title> spre exemplu la fel generezi continut si pt h1,2,3,5,6
<title> il compun din baza de date (tip tranzactie, zona, titlu, etc..) + bla-bla-uri presetate, ma intereseaza cum pot citi continutul paginii (tot din DB) si sa determin care cuvinte sunt relevante pentru a le transforma in keyword-uri. Adica un script de sortare / filtrare keyword-uri dintr-un text dat m-ar interesa. Am auzit ca exista astfel de script-uri standard.
De scris tag-ul Keywords in PHP stiu si eu, important e ce pun in el.
FireEyes nu e chiar asa de simplu... titlu e titlu keywords e alta.. tre sa stii pe care le pui si de cate ori.. manual e simplu.. automat.. e mai greu.. nu are nici o treaba h1 h2.. cu generarea de keywords de care vorbim...
o idee de script de automatizare..
plecand de la ideea titlul contine cuvintele importante..
spargi titlu in cuvinte.. scti semnele de punctuatie si alte cuvinte neimportante.. gen and, so, very...etc... , sa zicem ca ai ramas cu Audio, cucusoft, converter, tool, cauti in textul paginii tale de cate ori apar, ca sa stii de cate ori si in ce combinatie le pui in keyword.. descrierea.. e mai simpla.. iei din tex 300 caractere pana la semnul de punctuatie( . )
acuma sa faci in php toata treaba asta... e mai dificil.. eu cel putin intampin probleme la eliminarea semnelor de punctuatie si a altor caractere din keywords... sper sa`mi iasa pana nu ma plictisesc si ma las....
{if $page.page_url==$urlParts}
<h1>{$page.page_title}</h1>
{/if}
cu aplicabilitate largita zic eu.
din cate am inteles tu vrei un tool care sa iti creeze automat continut (text) bazat pe niste cuvinte cheie... asta imi miroase a spam si nu e ok...
E o prostie asta... Il poate genera automat, bazandu-se pe cuvinte cheie din pagina respectiva .. Adica relevanta.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@mike
"din cate am inteles tu vrei un tool care..." - daca "tu" sunt eu atunci ai inteles gresit, eu vreau sa generez cuvintele cheie bazandu-ma pe continut si nu invers. Numai ca nu stiu cum, dar ma prind eu pana la urma.
@expertu
CUM?
Eu am spus ca e ok doar .. Nu am spus ca am scriptul gata facut![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)