Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: timpul de incarcare

andrei_r este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    32

Implicit

Citeam in ultimul newsletter al lui Joshua Palau de la Razorfish ca acest timp de incarca ar putea fi unul din viitoarele criterii, mai jos copy paste din mail, nu il gasesc online:

"Page Speed to Become an Organic Ranking Factor?

According to Matt Cutts, Google Software Engineer, page speed may become an organic search ranking factor in the coming year. Page load time has not been a part of Google’s algorithm in the past, but internal discussions suggest that the download speed of a site may soon be considered when determining a site’s position within the search results.

The thought process behind this potential change is the belief that users want faster loading pages; if you have a fast-loading, efficient site with quick download times than there is value that should factor into search rankings.

Taking page speed into consideration is not a new thing, as Google has been factoring in download time to determine Quality Scores for over a year now within paid search. Keywords with landing pages that load quickly may get higher Quality Scores and lower minimum bids.

Using page speed as a ranking factor for organic search makes sense because it ties into what has consistently been stressed as proper site development technique. Heavy use of imagery and Flash tends to slow page download times, which also slows down search engine spiders and is not conducive to site accessibility, especially for users who need screen readers. Developing a clean, HTML text driven site with sensible use of images will not only be beneficial to users of your site, but could soon also be rewarded by Google via improvements in your site’s organic search ranking.

Article by Richard Deede"

mindsoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    63
    Putere Rep
    39

Implicit

timpul de incarcare va fi un factor printre cei multi la afisare rezultate in google, cel putin asa afirma ei ca o sa implementeze asta din 2010, acum depinde de site, daca vrei sa optimizezi la maxim tot ce poti face iti recomand cartea lui Sounders - High Perfomance Web Sites, ca si tool-uri de test eu folosesc yslow integrat in firebug. Se pot face o groaza de optimizari, dar multe depinde si server daca-ti permit asta...singura optimizare care nu am facuto, pentru ca nu e necesara cred ca este CDN -content delivery network , dar aici e cazul la situri cu foarte mult trafic, in rest am facut cam de toate, oricum toate problemele de incarcare , adica cine-ti maninca timpul cel mai mult este la nivel client side, optimizarile server side cistigi milisecunde, nu acolo este problema, cea mai mare problema unde experimentind... am observato ca am cistigat secunde prin reducerea de cereri http , adica daca folosesti css sprite la imaginile din layout (care le foloseste pina si google si altii) mai combini multiple js sau css locale in acelasi fisier...si deja se simte...
    10 secunde la viteza de incarcare de azi e enorm, 5 secunde e ceva decent
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce carti (de business) mai cititi in timpul liber?
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 118
    Ultimul Post: 20th March 2017, 22:04
  2. E timpul sa votezi, dar nu un presedinte :))
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th November 2009, 14:15
  3. incarcare pagina
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th September 2009, 22:55
  4. Caderi de 20-30 pozitii in timpul indexarii
    De $piderman în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st May 2007, 13:40
  5. reclamele de la google nu apar tot timpul
    De unicoolsory în forumul Adsense