Nu sunt in masura sa te sfatuiesc cu importanta meta tagurilor dar poti sa faci un artificiu. Sa pui meta tags si description doar pe prima pagina, ca sa nu iti apara ca duplicat: http://bloggerstop.net/2009/04/dupli...nd-titles.html
Nu sunt in masura sa te sfatuiesc cu importanta meta tagurilor dar poti sa faci un artificiu. Sa pui meta tags si description doar pe prima pagina, ca sa nu iti apara ca duplicat: http://bloggerstop.net/2009/04/dupli...nd-titles.html
un1cOoL tin sa iti multumesc mult pentru acel site unde am gasit raspunsul la o gramada de intrebari.
Deci hai sa imi arat si eu reunostinta pentru ajutorul dat si sa scriu aici despre meta in blogger, pentru ca sunt 100% sigur ca nu sunt singurul care a cautat asa ceva.
1 Cm sa apara titlul postului inaintea titlului blogului
Cautam in template-ul blogului urmatoarea linie:
si o inlocuim cu:<title><data:blog.pageTitle/></title>
2 Cum adaugam un meta description doar pe home page:<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'>
<title><data:blog.pageName/> | <data:blog.title/></title>
<b:else/>
<title><data:blog.pageTitle/></title>
</b:if>
Atunci cand adaugam meta descriptio ii punem conditia de a fi afisat numai daca este pe home page
3 Adaugarea de meta description si keywords diferite pe o pagina anume a blogului:<b:if cond='data:blog.url == data:blog.homepageUrl'>
<meta content="GENERAL_DESCRIPTION_HERE" name="description"/>
In template-ul blogului cautamsi adaugam exact sub el urmatoarele linii:<head>
4 Description si keywords "dinamice"<b:if cond='data:blog.url == "URL_Unui_anume_post"'>
<META NAME="keywords" CONTENT="Intrduci cuvintele separate prin virgula" />
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX,FOLLOW"/>
<META NAME="description" CONTENT="Scrii aici descrierea paginii" />
Cautam in templatesi adaugam inaintea/deasupra lui urmatoarele linii:<b:skin><![CDATA[
Aici am o intrebare. In urma modificarilor de la punctul 4 o sa ai meta description si keywords identice (adica titlul postului). Va fi si asta o problema? meta keywords formate dintr-o singura propozitie?<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'>
<meta expr:content='data:blog.pageName + data:blog.title + data:blog.pageName' name='Description'/>
<meta expr:content='data:blog.pageName + data:blog.title + data:blog.pageName' name='Keywords'/>
Daca mai gasesc ceva o sa adaug aici cu timpul. Pana atunci astept si altii cu "experienta" pe blogger sa mai impartaseasca sfaturi privind optimizarea blogurilor pe aceasta platforma.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)