Se discuta chestia asta si pe dp de ceva timp.. e o aberatie a google care nu prea se poate indrepta.
Eu unul nu am auzit pe nimeni care sa fi scapat de chestia asta.
Se discuta chestia asta si pe dp de ceva timp.. e o aberatie a google care nu prea se poate indrepta.
Eu unul nu am auzit pe nimeni care sa fi scapat de chestia asta.
Nu este de la inscrierea in directoare. Asta daca nu cumva ai folosit un soft automat care tia inscris in timp ff scurt intrun numar fff mare de directoare.
Sunt atatea cauze din care ai fi putut fi penalizat.
Cat timp a stat in top acel site? Se intampla mereu sa fi in top relativ repede cu subdomenii si pe urma sa cada. Daca imi zici ca a stat in top cel putin 5 luni si pe urma a cazut atunci ar putea fi o problema... daca nu, e ceva normal.
am stat in top 1-2 luni cel putin.
si spui ca e posibil sa isi revina...
Eu patesc din ce in ce mai frecvent tampenia asta. Pana acum si-au revenit mereu. Mai devreme sau mai tarziu.
Pai io stiu ? Un raspuns la intrebarea ta poate fi gasit daca imi raspunzi si tu de ce situl tau incearca sa-mi deschida Acrobat Readeru' AUTOMAT ?
A 2-a oara cand am vizitat siteul tau PUR si SIMPLU mi-a inchis toate ferestrele firefox pe care le aveam deschise.
Poate fi asta raspunsu ? Intreb si io, nu dau cu paru !
asta e bunaPai io stiu ? Un raspuns la intrebarea ta poate fi gasit daca imi raspunzi si tu de ce situl tau incearca sa-mi deschida Acrobat Readeru' AUTOMAT ?
A 2-a oara cand am vizitat siteul tau PUR si SIMPLU mi-a inchis toate ferestrele firefox pe care le aveam deschise.
Poate fi asta raspunsu ? Intreb si io, nu dau cu paru !
Reply With Quote
vezi sa nu fi virusat si sa nu fie doar o coincidenta
Nu are nimic site-ul. Mie mi se incarca ok. Vezi sa nu fie ceva de la tine poison17
m-am gandit prima data ca e de la mine, am dat restart la calculator... si am stat iar vreo juma de ora vizitand vreo 50 de siteuri...
cand am intrat din nou pe siteul "http://amenajari-interioare.e5.ro/" .. iar mi s-a deschis Adobe singur, si iar mi s-au inchis toate cele 5 ferestre mozilla.
Crede-ma, vizitez sute de pagini zilnic, si nu mi se intampla mai niciodata asa ceva.
------------------
.. am facut iar test.
am dat iar rr la calculator.
am vizitat 9 siteuri. Al 10-lea a fost al tau. Incarcarea lui a durat extrem de mult (cam 20 de sec), desi nu e un site complicat, e un blog. Mi-a dat freeze la firefox timp de 5 secunde, cand si-a revenit :
daca aveam ceva la calculator se intampla si la alte siteuri, sau era ceva random. Dar se intampla numai cand vizitez siteul tau, si de fiecare data cand fac asta. Folosesc firefox 3.0.6
nu imi explic
posibil de la chestiile astea?
hacking attempt or hacked?
Ultima modificare făcută de inscaun; 10th February 2009 la 15:06.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)