Este cineva care si-a propus sa intre si pe piata din Moldova? Avem aceeasi limba, deci ar trebui sa fie usor.
Vreun sfat, ceva?
Este cineva care si-a propus sa intre si pe piata din Moldova? Avem aceeasi limba, deci ar trebui sa fie usor.
Vreun sfat, ceva?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
La fel ca si pentru Romania ( cu gandul la &cr=countryMD ), link building pe MD. Te pot ajuta cu o lista de directoare moldovenesti.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Pai nu stiu de ce am impresia ca e "useless"
Useless nu cred ca e daca iti vine trafic si de acolo...dar oricum cred ca majoritatea rezultatelor pentru cautare sunt din Romania
Vad ca rezultatele in Google.ro sunt foarte apropiate de cele in Google.md, prin urmare o optimizare pentru .ro aduce automat si o optimizare pentru .md . Google nu e tampit, vede ca avem aceeasi limba si ca multe site-uri .ro sunt accesate din Moldova asa ca odata ce ai optimizat pentru Romania ai optimizat si pentru Moldova.
La concluzia asta am ajuns si eu incercand sa fac acelasi lucru. Mult trafic vine din .md fara sa fac vreo optimizare speciala.
Si oricum, pentru trafic ar fi ok, in rest... dumnezeu cu mila
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)