Vezi Rezultate Sondaj: Reputation System

Alegători
11. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

5 45,45%
  • Da. Doar daca apare in mod automat numele celui care a dat/luat||

6 54,55%
Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Reputation System

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Pop @ Jan 12 2006, 09:38 AM) [post=8981
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Well... pai sa-l bagam in teste.
    E o idee. Sa mai aud si alte p]
    Well... pai sa-l bagam in teste.
    [/QUOTE]

E o idee. Sa mai aud si alte pareri totusi. Ben, si restul.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Ok, vad ca aicea se fac nominalizari .

Inca suntem o comunitate mica, dar incercam sa construim putina valoare.

Psihologic vb, un astfel de scipt poate sa creasca activitatea forumului si a calitatii mesajelor de pe acesta. E un fel de concurs intre useri si fara sa vrei te gandesti, da sa postez ceva interesant, poate mai creste respectul .

Eu zic ca merita incercat si sa vedem ce efecte are, daca merge, e ok. Ar fi fain sa fie si posibilitatea de a scadea puncte, pentru cei care scriu prosti ( eu de ex ), pt ai motiva sa lase spamul si lupta dupa numarul de posturi.

Corectitudinea alocarii punctelor se subintelege.

Just a point a view....
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de ben &#064; Jan 12 2006, 11&#58;36 AM) [post=8987
    Psihologic vb, un astfel de scipt poate sa creasca activitatea forumului si a calitatii mesajelor de pe acesta. E un fel de concurs intre useri si fara sa vrei te gandesti, da sa postez ceva interesant, poate mai creste respectul .
    Pe asta mizez si eu.

Pe alte forum-uri functioneaza competitia asta, so fiecare membru incearca sa dea raspounsuri cat mai bune si mai folositoare, pentru a primi reputatie, si sa fie considerat un Guru sau ce]
    [/QUOTE]

Pe asta mizez si eu.

Pe alte forum-uri functioneaza competitia asta, so fiecare membru incearca sa dea raspounsuri cat mai bune si mai folositoare, pentru a primi reputatie, si sa fie considerat un Guru sau ceva

E vorba de mandrie.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce are mandria cu dorinta ciudata a unora de a fi considerati ...Guru?

Este ca a sta la semafor intr-un Trabant la care sa ii dai blana cand se face verde, ca poate faci Opel-ul din stanga si cu putin noroc comunistul cu Dacia din dreapta....

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Jan 12 2006, 12&#58;55 PM) [post=8998
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Este ca a sta la semafor intr-un Trabant la care sa ii dai blana cand se face verde, ca poate faci Opel-ul din stanga si cu putin noroc comunistul cu Dacia din dreapta....
    Nu-i chiar asa, nu trebuie sa arati ca esti mai bun decat alti, trebuie doar sa arati ca sti sau ca esti [url="http://www.autobild.de/tuning/tuning-galerie/mediengalerie.php?pos=0&car_id=285"]mai special decat]Este ca a sta la semafor intr-un Trabant la care sa ii dai blana cand se face verde, ca poate faci Opel-ul din stanga si cu putin noroc comunistul cu Dacia din dreapta....[/QUOTE]

Nu-i chiar asa, nu trebuie sa arati ca esti mai bun decat alti, trebuie doar sa arati ca sti sau ca esti mai special decat toti ceilalti ca tine.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de ben &#064; Jan 12 2006, 01&#58;09 PM) [post=9001
    Nu-i chiar asa, nu trebuie sa-i arati ca esti mai bun decat alti, trebuie doar sa arati ca sti sau ca esti mai special decat toti ceilalti ca tine.
    Cat de cool ]
    Nu-i chiar asa, nu trebuie sa-i arati ca esti mai bun decat alti, trebuie doar sa arati ca sti sau ca esti mai special decat toti ceilalti ca tine.
    [/QUOTE]

Cat de cool e . Vreau si io&#39; unu.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei &#064; Jan 12 2006, 12&#58;34 PM) [post=8996
    Pe asta mizez si eu.

Pe alte forum-uri functioneaza competitia asta, so fiecare membru incearca sa dea raspounsuri cat mai bune si mai folositoare, pentru a primi reputatie, si sa fie considerat un Guru sau ceva

E vorba de mandrie.
    Dupa alte cazuri (anonime e drept) de pe alte forume a reiesit urmatorul lucru:
    - daca postezi o informatie si se gasesc 2 care nu sint in aceeasi ideea cu a ta (nimic anormal in lucrul asta), s-a preferat sa "se atinga" la reputaria celui care a postat si sa nu se posteze pe forum...parerile contradictorii. Adica e mai usor sa dau o reputatie rea unei persoane (doar pentru ca eu vad lucrurile altfel) decat sa postez argumentat astfelt incat sa pot combate postul respectiv.
    - o sa se creeze o fobie a postarilor.."daca imi dau astia reputatie naspa, mai bine nu postez".[tineti minte pe cei care se simt agresati daca un Admin sau Moderator ii sugereaza u anumit lucru, au fost cazuri pe forum] Si avem nevoie de informatii si pareri, nicidecum de mandire (carota) si impresionisme eronate (râca).
    - avem mai nou in optiunile noului forum Warn-ul si Ignore..pe care nu cred ca il folosim. Dar sint sigur ca dupa bagarea "sistemului" asta cu reputatia, e posibil sa se foloseasca.
    - comunitatea e mica inca si nu cred ca un sistem dinasta poate sa "energizeze spiritele competitoare".
    - cat despre Guru..ma indoiesc ca exista intre noi "pesonalitati" care pot fi considerate astfel.
    No offense, dar inafara de experienta personala nu a dovedit mai nimeni "indeletniciri" exceptionale (prin teste sau proiecte).
    - sint multi care posteaza "offtopic", dar care fac ca discutia sa i-a o amploare diferita si nu neaparat sa se devieze de la subiect. Ce se intampla daca cei care nu iteleg faza asta dau reputatie rea unui user?

E doar o parere.

Probabil ca daca ar fi fost "on" sistemul respectiv, mi-as fi luat "bad reputation" de nu as fi stiu ce e cu mine.

Asa ca nu am nevoie de aprecierea nimenui, prin sistemul asta.
    Ps: nu incerc sa fiu Gica Anti sau Contra]
    Pe asta mizez si eu.

E vorba de mandrie.
    [/QUOTE]

Dupa alte cazuri (anonime e drept) de pe alte forume a reiesit urmatorul lucru:
    - daca postezi o informatie si se gasesc 2 care nu sint in aceeasi ideea cu a ta (nimic anormal in lucrul asta), s-a preferat sa "se atinga" la reputaria celui care a postat si sa nu se posteze pe forum...parerile contradictorii. Adica e mai usor sa dau o reputatie rea unei persoane (doar pentru ca eu vad lucrurile altfel) decat sa postez argumentat astfelt incat sa pot combate postul respectiv.
    - o sa se creeze o fobie a postarilor.."daca imi dau astia reputatie naspa, mai bine nu postez".[tineti minte pe cei care se simt agresati daca un Admin sau Moderator ii sugereaza u anumit lucru, au fost cazuri pe forum] Si avem nevoie de informatii si pareri, nicidecum de mandire (carota) si impresionisme eronate (râca).
    - avem mai nou in optiunile noului forum Warn-ul si Ignore..pe care nu cred ca il folosim. Dar sint sigur ca dupa bagarea "sistemului" asta cu reputatia, e posibil sa se foloseasca.
    - comunitatea e mica inca si nu cred ca un sistem dinasta poate sa "energizeze spiritele competitoare".
    - cat despre Guru..ma indoiesc ca exista intre noi "pesonalitati" care pot fi considerate astfel.
    No offense, dar inafara de experienta personala nu a dovedit mai nimeni "indeletniciri" exceptionale (prin teste sau proiecte).
    - sint multi care posteaza "offtopic", dar care fac ca discutia sa i-a o amploare diferita si nu neaparat sa se devieze de la subiect. Ce se intampla daca cei care nu iteleg faza asta dau reputatie rea unui user?

E doar o parere.

Probabil ca daca ar fi fost "on" sistemul respectiv, mi-as fi luat "bad reputation" de nu as fi stiu ce e cu mine.

Asa ca nu am nevoie de aprecierea nimenui, prin sistemul asta.
    Ps: nu incerc sa fiu Gica Anti sau Contra..dar chiar nu vad rostul.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Incercam un test ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Vreti sa integram un sistem de reputatie a userilor ?
    Da [ 2 ] [16.67%]
    Da. Doar daca apare in mod automat numele celui care a dat/luat [ 6 ] [50.00%]
    Nu [ 4 ] [33.33%]
    Tu ce zici?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Mie imi place - nici cand am schimbat scriptul de la phpbb la invision nu s-a "discutat" atata Pune-l in practica sa vedem cum merge... daca nu mere il dam jos. Testing....
    Boingeanu Ben

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. tell a friend system
    De B3aT în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th July 2008, 12:44
  2. Paypal reputation number
    De rickysyv în forumul PayPal
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st April 2008, 13:33
  3. Reputation power bar Diana vs Mezei
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 5th June 2007, 02:37
  4. Reputation System
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative