O sa lansez in curand un site .com, engleza si ma gandeam daca sa pun si un sistem de Tell a friend about us . Eu unu nu cred ca e folosit, dar m-am gandit sa intreb.
A facut cineva, si a urmarit efectele lui ?
O sa lansez in curand un site .com, engleza si ma gandeam daca sa pun si un sistem de Tell a friend about us . Eu unu nu cred ca e folosit, dar m-am gandit sa intreb.
A facut cineva, si a urmarit efectele lui ?
Am facut si nu am vazut nimic concret. Ceva ceva mi-au miscat butoanele cu "Bookmark Us" dar nu stiu sa le fac sa mearga in toate browserele
Sunt pe engleza script-uri de social marketing care iti pun iconite la mai multe SM sites (digg, newsvine, etc) si majoritatea au si butoane de "tell a friend" , "e-mail this aticle" , "print this article" etc. Eventual poti incerca asa.
P.S. Site-ul e blog, sau site obisnuit?
Eu zic sa pui. Nu ai nimic de pierdut.
Totul e sa fie cat mai usor de folosit.
Testeaza mai multe solutii de acest gen pentru a vedea care ti se potriveste![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
recomand site-ul sharethis.com - iti plaseaza un buton si la apasarea lui face un fel de pop-up ce iti da mai multe optiuni unde sa imparti continutul, avand printre altele si aceasta optiune de tell a friend.
ce mi-a placut mie este faptul ca pe site-ul lor iti faci un cont si poti sa urmaresti rapoartele pe unde s-a impartit continutul si alte statistici. in acest fel iti poti face o idee daca merita sau nu.
nu e blog, iconitele si scripturile le fac eu, dar ma gandeam daca sta cineva sa dea mail la prieteni cu pagina aia, in loc sa le dea pe YM![]()
Pt retelele sociale o sa fac sigur, macar acolo e doar un click de facut, sunt mai multe sanse.
Sharethis e interesant, mi s-a incarcat cam greu totusi fereastra dar stie multe si vb lu memelea, aflu daca chiar apasa cineva inainte sa ma muncesc eu ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)