Primul post al unui user - e nemultumit ca nu poate pune link in semnatura.
Daca asta e motivul pentru care s-a inscris - sunt destule alte forumuri unde se poate asta.
Primul post al unui user - e nemultumit ca nu poate pune link in semnatura.
Daca asta e motivul pentru care s-a inscris - sunt destule alte forumuri unde se poate asta.
de acord cu regulile, mai putin aia cu "echipa de ..."
adica DA-ul meu nu e destul de bun ca al lor? daca-i lege sa fie pentru toata lumea?
Nu vad pe nimeni din "echipa de..." sa exagereze cu semnaturile.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
pai nu aia e ideea, se vrea limita de 25 de cuvinte pt ca posturi de genul "lol" si "normal" sa nu fie "premiate" cu linkuri. Pe acest principiu nu vad de ce un moderator nu se poate supune aceleiasi reguli.
Multi dintre ei sint de la inceputurile forumului, au contirbutie la el, nu poti trata oamenii care iti sint dragi...la fel ca restul. Sint de ai casei.
Sa fim seriosi.
Mderatorii fac voluntariat, macar niste link-uri sa ia pentru asta. E bine sa fie tratati diferit fata de userii obisnuiti.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
pai si eu nu tot voluntariat fac
Probail ca da...doar ca nu esti voluntar in a administra site-ul.
C'mon... nu vreau sa par nesimtit... Si nu are nicio legatura cu faptul ca sunt moderator... Sunt cateva lucruri aici care nici mie nu imi convin, insa ma supun si asta e ... Daca voi ajunge sa consider ca nu mai este cazul sa ma supun regulilor casei poate voi pleca de aici... Pana atunci hai sa respectam regulamentul, indiferent ca ne convine sau nu...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Hmm .. Nu inteleg de unde atata democratie.
Tind sa cred ca deja se cere prea mult de la o comunitate. Este ca si cum ai spune ca vrei sa injuri Myspace-ul, ca de ce nu ofera un Ferrari pentru fiecare user care si-a facut un account la ei. Ca doar contribuie cu continut nu ?
Cred ca noi ca echipa de moderare si administrare, respectam foarte mult utilizatorii acestei comunitati si incercam sa ii ferim de altii care doar vin sa strice buna functionare.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 14th November 2007 la 19:19.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)