Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
O fi, din locul dinc are vii tu. Aici au fost probleme destule. Defapt, chiar acum tu te impiedici de astfel de precautii anti spam.
Deci e bine sa facem ca utilizatorii sa se poata inscrie cat mai greu posibil .

Mesajul respectiv se refera la platforma forumului si politica firmei care a facut-o. Pentru partea "romaneasca" a forumului, trebuie sa citesti Regulamentul.
Sunt sigur ca s-ar putea adauga macar echivalentul textului in romana si in acelasi timp sa respectati "politica firmei" ce a facut VBulletin.

Platforma e probabil diferita de ce esti tu obisnuit. Sper sa nu iti fie prea greu sa folosesti metoda spusa de tine.
Ideea era sa facem forumul mai usor de folosit pentru toti.

Impresie buna ar trebui sa faca ceea ce e posta ca si continut, nu neaparat skinul. SInt sigur ca si pe alte forumuri pe unde ai umblar, ai vazut tot cam acelasi lucru.
Daca branding-ul/imaginea formului acesta nu conteaza , sunt de accord cu afirmatia ta si nu mai am nimic de comentat la ea.

Incercam sa avem o comuntate bazata pe useri acitivi ce posteaza continut de calitate sau relevant. Resursele postate sint doar pentru astfel de useri. Probabil de asta ai reusit sa faci 10-15 posturi intr-o ora..ca sa ajungi la materialele respective.
Am postat in ideea ca ajut utilizatorii cu ceea ce am spus, fapt neapreciat de altfel numai de tine.Am facut "greseala" sa cred ca userii sunt pe forumul asta pentru ca sunt interesati de SEO ? Pentru astfel de useri am postat eu.
Deasemeni, nici nu am revenit sa vad singurul "material" care mi-a dat acea avertizare, care de altfel ar fi fost poza unui cec AdSense( material senzational intr-adevar).

Dupa cum vezi, ceea ce ai facut nu e prea apreciat. In general, cei cere nu respecta reglamentul pe care alti n useri il respecta si sint deacord, ii invitam sa viziteze alte forumuri.
Nu e apreciat de tine , asteptam si alte pareri .
Cat despre regulament , ti-am cerut sa-mi arati exact ce am incalcat, si ba din regulament ai dat-o pe "o regula" care de altfel nici n-o poti exprima clar... pentru ca "e stiuta".