Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Dispute

Afișare hibrid

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Voislav, ca iti convine sau nu...Ciprian e moderator aici. Are tot dreptul sa atraga atentia unui user despre anumite lucruri.

Daca o sa urmaresti firul discutiei, se pleaca de la de Brad Callen si se ajunge printr-o intrebare despre "aplicatii care fac totul complet" la softul lui.
    Inteleg ca are o firma sau ca va sustineti, dar totusi...exista un topic in care va puteti posta noutatile despre soft.

Orice topic care aduce discutia la alte softuri, Marius le bombardeaza cu link-uri catre site. Ar putea pune link-uri catre posturile actualizate din topicul respectiv si nu catre site.

Apropo ca regula: De azi inainte, orice post prin care faci referire la softul tau, il faci catre postul din seopedia actualizat de tine si nu catre blogul tau.

Nu discuta nimeni despre calitatea softului, dar totusi..cata reclama va puteti face aici?

Zi ..Voislav cine e ipocrit... Marius care nu are limita in a posta link-uri catre propriul site/soft si deci isi face reclamaexcesiva penalizata prin regulament...sau Ciprian, care si el are softuri si care nu abuseaza pe forum si care totusi cu diplomatie incearca sa nu foloseasca o cerere de ban pe motiv de reclama excesiva?

Voislav, despre posibila noastra discutie....eu nu am de unde sa stiu cine esti.
    Eu am facut o legatura intre voi doi si am refuzat o discutie cu tine. Ti se pare exagerat? Daca da..nu ai decat. Am refuzat politicos sa continuam discutia pe mesenger.

As dori sa incetati cu polemica organizata pe bisericute. Exista o regula acceptata de voi si restectata de toti.
    Nu o respectati...ne pare rau..noi devenim hitleristi si ipocriti, iar voi ne urmariti dinafara.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Voislav, ca iti convine sau nu...Ciprian e moderator aici. Are tot dreptul sa atraga atentia unui user despre anumite lucruri.
    Ok, dar Marius a raspuns la subiect cu un soft, acum daca ii a lui, care e treaba lui Ciprian !?

Daca o sa urmaresti firul discutiei, se pleaca de la de Brad Callen si se ajunge printr-o intrebare despre "aplicatii care fac totul complet" la softul lui.
    Am vazut unde s-a ajuns si te intreb : Nu face aplicatia lui Marius totul complet ?

Zi ..Voislav cine e ipocrit... Marius care nu are limita in a posta link-uri catre propriul site/soft si deci isi face reclamaexcesiva penalizata prin regulament...sau Ciprian, care si el are softuri si care nu abuseaza pe forum si care totusi cu diplomatie incearca sa nu foloseasca o cerere de ban pe motiv de reclama excesiva?
    Sincer sa fiu, nu am urmarit toate posturile lui Marius, dar fi linistit ca nici nu va saraci si nici nu se va imbogati nimeni din toata reclama care e pe seopedia.

Voislav, despre posibila noastra discutie....eu nu am de unde sa stiu cine esti.
    Eu cred ca m-am prezentat, inainte de a incepe discutia cu tine.

Eu am facut o legatura intre voi doi si am refuzat o discutie cu tine. Ti se pare exagerat?
    Nu, dimpotriva, esti liber sa-ti impartasesti opiniile si sa discuti cu cine vrei.

ne pare rau..noi devenim hitleristi si ipocriti, iar voi ne urmariti dinafara.
    Te asigur ca nu va suferi nimeni.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •