@Mariusel: nu am sa intru in polemici prelungite pentru ca sincer nu am timp de asa ceva. Vreau insa sa-ti atrag atentia asupra catorva aspecte:
1. In calitate de Administratori si Moderatori, putinii "caini de paza" ai forumului nostru incearca sa pastreze ordinea. Printre acestia sunt si eu. Ti-am atras atentia de cateva ori, in modul cel mai prietenesc posibil, sa nu exagerezi. Repet, sa nu exagerezi. Nu ti-am spus niciodata, nici eu, nici Krumel, si nici altii, sa nu pui link-uri catre site-urile, produsele si serviciile tale. Insa ce e mult e mult. Ai ajuns sa faci "spam", chiar in mijlocul comunitatii care lupta impotriva acestor practici. Mi se pare anormal chiar sa avem "discutia" asta in momentul de fata.
2. Ti s-a sugerat la un moment dat sa exploatezi pagina (post-ul) in care iti prezinti produsul... sa ai o descriere, cu link-uri catre prezentarea produsului, pagina de discounturi, video, mai stiu eu ce ai pe acolo... si cand ai de pus un link catre pagina ta, pune de fapt catre pagina din forum. Ai facut asta, exact pana la urmatorul post, adica deloc. Poate ma insel, insa am vazut doar link-uri directe.
3. Azi, am "indraznit" sa-ti atrag atentia, si sari in sus ca ars ca am ceva cu tine. Si altii care iti tin partea. In locul tau, ziceam mea culpa, si incercam sa urmez indicatiile. Daca te simti frustrat, si consideri ca am ceva personal cu tine, sau ca are Krumel, te invit la o discutie deschisa, sa clarificam aspectele astea. Daca nu, te rog respecta-ne ca sa te respectam.
Eu am incheiat discutia aici. Consider subiectul inchis.

Răspunde cu citat