Dan, daca poti, si ai timp, te rog sa'mi zici cine mi'a dat acele 2 recenzii , si dece am -11 daca am doar 2 recenzii?
Multumesc!
Eu nici nu am băgat în seamă reputația până acum. Chit că la un moment dat m-a refuzat un posibil colaborator, pe motiv că nu are încredere în mine datorită reputației de zero, deși i-am spus că sunt nou pe forum și habar n-am și nici nu mă prea interesează cum funcționează reputația.
Totusi multumesc celor care mi'au dat rep + ca sa ma ajute Sa traiti!
Totusi acum imi arata:
"Ultima Reputaţie Primită (9 punct(e) în total)"
Deci sunt pe verde, dar tot nu pot sa postez la market
Cu cat un utilizator are mai multa reputatie, cu atat e mai "puternic" cand da reputatii. Practic, degeaba da unul nou reputatii negative ca nu vor conta. In schimb cineva care si-a castigat sa zicem... respectul in comunitate, are mai multa putere.
In ce priveste dezvaluirea numelor celor care dau reputatii, din pacate nu se poate decat daca injura sau ameninta. Altfel, daca ei au lasat un comment anonim, se asteapta sa fie anonim, nu schimbam regulile pe drum. In plus, nu te-ar ajuta cu nimic sa stii cine anume a considerat necesar sa iti dea reputatie negativa. Ar genera numai discutii inutile fara o finalitate benefica pentru tine. Cum spuneam, nu sunt curios nici macar cine imi da mie reputatie negativa, pentru altii... nici atat.
Si fireste, sunt care n-au alta ocupatie decat sa umple forumul de prostii. Ai idee cate posturi ti-am sters?
Si mi-e mi-a mai scazut, e drept ca am dat-o putin in bara cand m-am luat de "prietena" unui formist nou, chiar si in gluma, asa ca intr-un fel mi-o meritam. Dar in rest bine ca nu pot sa imi dea repuatie astia mai noi de vin pe aici, pentru ca uni dintre ei mi-au lasat un gust amar pe private sau pe alte medii de comunicare de genul
"de unde scoti preturile astea FRATE" (probabil urma sa-mi puna si o manea ceva)
"nu te mai baga sa comentezi pe threadul meu, ca nu e treaba ta cat ofer eu" (era vorba de niste disctutii unde mai multi am comentat legat de preturile foarte mici oferite, venind chia si cu argumente)
Dar na, orice padure are si uscaturi, dar in general eu cred ca e o comunitate frumoasa si ne cam stim intre noi indiferent daca avem reputatie 0, 21 sau 92. Adica sunt si unii pe aici cu reputatie si ne cam ferim sa lucram cu ei, corect?
Mda . Primesc acum cateva minute asta:
"6th March 2017 20:43
Subiect: Reputatie negativa
Acum cata reputatie ai ?
"
Sunt -4 puncte de rep. De la 9 am 5. Se mai gasesti si d'astia plictisiti .
Hai ca ai deja 1 punct
Eu unu nu te-am ajutat ca niciodata nu m-am prins cum se da reputatia asta, am mai dat din cand in cand la useful post Yes, dar habar nu am daca ala e butonul ca sa mai dai si la altii reputatie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)