Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Îmi pare rău că forumul este atât de restrâns....

C. Andrei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    19th January 2016
    Locaţie
    Bucureşti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    16

Implicit Îmi pare rău că forumul este atât de restrâns....

Denumirea de seo în seopedia are legătura strânsă cu subiectele pe teme seo. Cu toate astea, văd că s-a dus forumul puţin mai departe, deşi o legătură chiar directă nu există. Mă refer la celelalte arii, ca marketing, servicii web, creare site-uri server side şi client side etc.

Eu am fugit de cel mai mare forum de la noi, pentru că consider că e prea multă prostie acolo, şi am zis să găsesc un forum nou unde să-mi mai pierd timpul atunci când îl am.

Şi-mi place mult regulamentul de aici, care pare destul de drastic. Şi văd că utilizatorii se comportă ca atare, adică bine.

Acum, păcat că nu exista şi alte arii....

Nu mă interesa o arie de politică. În schimb cred că sunt multe arii care n-ar face decât să atragă utilizatori în plus. Dar cum ziceam mai sus, nu ştiu cum s-ar vedea o arie ca "ştiinţă" pe acest forum (seopedia).

Voiam doar să zic...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu stiu ce subiecte vrei sa deschizi, dar, daca tu consideri ca vor avea priza, ai la dispozitie acesta sectiune.

Infrasunete este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Eu sunt nou pe aici insa din punctul meu de vedere e ok asa cum e. Alte arii ar atrage poate alti utilizatori si mai multi insa asta nu inseamna ca ar avea legatura cu subiectul forumului si asta nu inseamna ca ar aduce un plus de calitate. Pur si simplu ar fi mai multi oameni care sa posteze mai mult. Fix pe forumul asta eu nu vad rostul altor arii care sa cuprinda subiecte in afara a tot ce tine de site-uri si web.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de C. Andrei Vezi Post
    Denumirea de seo în seopedia are legătura strânsă cu subiectele pe teme seo. Cu toate astea, văd că s-a dus forumul puţin mai departe, deşi o legătură chiar directă nu există. Mă refer la celelalte arii, ca marketing, servicii web, creare site-uri server side şi client side etc.

Eu am fugit de cel mai mare forum de la noi, pentru că consider că e prea multă prostie acolo, şi am zis să găsesc un forum nou unde să-mi mai pierd timpul atunci când îl am.

Şi-mi place mult regulamentul de aici, care pare destul de drastic. Şi văd că utilizatorii se comportă ca atare, adică bine.

Acum, păcat că nu exista şi alte arii....

Nu mă interesa o arie de politică. În schimb cred că sunt multe arii care n-ar face decât să atragă utilizatori în plus. Dar cum ziceam mai sus, nu ştiu cum s-ar vedea o arie ca "ştiinţă" pe acest forum (seopedia).

Voiam doar să zic...
    A fost o discutie acum 1 an cu Mezeu, despre cresterea forumului prin adaugarea unor categorii mai importante ( marketing online, din care seo este undeva la 10%).

Problema apare cu: cine se ocupa? Nimeni. Toti cei care au cat de cat habar sunt la 110% zi de zi, asa ca nu are cine sa pupuleze forumul cu informatii utile.

Ecompedia incearca ceva, dar a devenit un mini-forum subiectiv si nu obiectiv, asa ca nu are viata lunga.

Altfe variante nu sunt, suntem prea batrani pentru a mai avea timp pentru administrarea si popularea unui forum. Iar daca nu ai batrani, atunci nu ai forum!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce se arunca atat de usor cu reputatii negative ?!
    De nRazvan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 26th November 2013, 01:21
  2. Pret mai mic de atat pentru inregistrare .ro?
    De mike07 în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 12th May 2009, 15:41
  3. Adsense- e oare chiar atat de profitabil??
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 20th November 2008, 16:30
  4. De ce e WEB-ul .RO atat de prost?
    De Antauri în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th January 2008, 18:13
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st June 2007, 18:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte