Am incercat sa postez in continuarea thread-ului meu dar am primit mesaj ca se asteapta moderare. Ce ar trebui sa fac? Scriu articole gratuit
Am incercat sa postez in continuarea thread-ului meu dar am primit mesaj ca se asteapta moderare. Ce ar trebui sa fac? Scriu articole gratuit
Sunt incepatoare si am o problema. M-am oferit sa scriu pentru comunitate cateva articole gratuit. Din pacate, am raspuns doar in pm la ofertele primite (fiind mai timida de fel) iar acum cand am vrut sa imi reiau activitatea si sa postez un nou thread in care sa ofer sa scriu articole gratuit am fost sanctionata in legatura cu punctul 20 din regulament. Intentia mea a fost sa ma integrez in comunitate si sa dobandesc experienta in domeniul Seo. Cer ajutorul si sustinerea celor carora le-am scris articolele respective sa confirme faptul ca le-am scris gratuit pentru ei asa cum m-am oferit, ca nu le-am vandut/ comercializat nimic si nu am avut astfel de activitati pe site. Din cate am vazut mai exista multi care ofera articole gratuite, iar eu am facut mai mult de atat, le-am scris gratuit in scopul de a ma perfectiona. http://forum.seopedia.ro/oferte-grat...i-articole.htm
Mentionez ca nu am nicio intentie negativa de orice natura.
Imi cer scuze pentru confuzie si rog pe oricine ma poate ajuta in aceasta problema cu un sfat.
Ultima modificare făcută de Lory; 13th January 2015 la 21:30.
Buna Lory!
Ca sa poti posta in categoria The Marketplace chiar si sub oferte gratuite trebuie mai intai sa ai la activ minim 20 de posturi in forum [sper sa nu ma insel]. Poti publica oferta ta dupa ce indeplinesti aceasta conditie. Poate parea aiurea ca tu oferi ceva gratuit si nu poti posta aceasta oportunitate insa acestea sunt regulile.
Succes!
Dear Tom,
Si eu am aceeaşi problema. ma poti ajuta si pe mine?
Multumesc pentru raspunsuri! Cred ca asta e problema, din cate am citit ar trebui sa am chiar 30 de postari inainte sa pot pune anunt acolo.
Postarea mea a fost "Ofer sa scriu 6 articole gratuit pe cumfac.ro si pe denotat.ro pentru cei cu putere de reputatie peste 5 in schimbul unui feedback. Astept cu interes propuneri!" Se pare ca nu am postat in sectiunea potrivita.
Ultima modificare făcută de Lory; 15th January 2015 la 12:31.
duplicate
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)