Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Topic neaprobat in Marketplace (oferte gratuite) !

Afișare hibrid

Randy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit Topic neaprobat in Marketplace (oferte gratuite) !

Nu inteleg de ce nu mi s-a aprobat topic-ul din Marketplace, de la oferte gratuite, unde au voie sa deschida subiecte si userii noi sau cei care nu indeplinesc conditiile pentru restul categoriei. Am respectat toate regulile, dar cu toate astea nu a fost aprobat, desi l-am deschis acum 15-20 de ore. Am contactat pana si un admin, dar care nici macar nu mi-a raspuns. Ce se intampla ?

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

Implicit

Din regulamentul pentru grupuri seopedia:
    Toti noii veniti sunt Juniori, care nu au voie sa posteze in Marketplace si nu se afiseaza semnatura.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Raspuns: De ce nu pot posta pe forum?

Trebuie sa ai reputatie pozitiva pentru a posta in Marketplace si minim 30 de posturi scrise

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

@alexafa si mai ales Netul (vad ca esti foarte vechi pe aici) - desi sunt mai nou, repet, am citit regulamentul (sau mai bine spus regulamentele) si am si specificat asta in postul meu, precum si faptul ca userii noi au voie sa posteze la oferte gratuite. Aceea este singura sectiune din Marketplace unde nu conteaza numarul de postari si reputatia, aceasta sectiune avand si un alt regulament, de care vad ca nu stiati. Daca ar putea cineva care vede topicurile aprobate/dezaprobate sa-mi explice cum sta treaba. Poate nu a fost vazut inca, desi dupa aproape 20 de ore ma cam indoiesc !

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Cred ca Netul a fost destul de clar, userii noi nu au acces la sectiunea de marketplate. In primul rand ar trebui sa te intereseze cateva informatii despre SEO ( ca e forum de seo ), sa oferi putin din experienta ta, sa iti lamuresti curiozitatile iar accesul in Marketplace o sa vina de la sine.

Aceasta limita este pentru persoanele noi de pe forum interesate doar de sectiunea marketplace, pe cand aceasta comunitate nu se bazeaza doar pe vanzari de link-uri si advertoriale. Este un mic sacrificiu pe care trebuie sa il depui, castiga comunitatea un user bun, tu castigi increderea tuturor din comunitate ( te asigur ca nu ai ce pierde, ba din contra poti gastiga foarte mult ).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Oameni buni voi ati citit ce am scris eu mai sus? Eu am impresia ca unii aveti degeaba vechime atata timp cat nu stiti ca unele categorii de pe seopedia au regulamentul lor. Am spus de atatea ori ca sectiunea "oferte gratuite" este destinata tuturor userilor de pe forum, fiind singura din marketplace care permite acest lucru. MaXz am lasat si link spre regulament, iar din ce ai spus in postul anterior e clar ca ce am scris eu nu ai citit. Pur si simplu ti-ai dat cu parerea. Eu inteleg ca ai intentii bune, dar citeste si ce scriu eu si aruncati si un ochi pe acest regulament.

In special cititi regula 3, care spune cam asa: "Sectiunea permite accesul oricarui membru, indiferent de rang, numar de posturi sau reputatie.", mersi ...

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Probabil ca prevederile regulamentului general sunt "mai puternice" decat cele particulare pe diverse categorii.
    In plus nu vad necesitatea unei oferte gratuite intr-o comunitate in care nu te ai facut deloc remarcat in aproape doi ani.
    Personal mi as dori ca administratorii sa inchida contul unei persoane care activeaza in ritmul tau, asta in ideea ca se doreste o comunitate inchisa unde isi fac loc doar userii promitatori sau meritorii, parca pe aceasta baza erau primiti membrii noi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    nu vad necesitatea unei oferte gratuite intr-o comunitate in care nu te ai facut deloc remarcat in aproape doi ani.
    Chiar nu te inteleg. De ce nu as avea voie sa ofer ceva, gratuit chiar, atat timp cat regulamentul nu-mi interzice acest lucru si in fond suntem o tara libera. Cat despre activitatea mea in 2 ani. Am cont de 2 ani, dar eu nu activez decat de 1-2 saptamani, nu vad care e problema si toti incepem de la 0 postari, nu am cum sa incep de la 100.

@tiberiur - Punctul 4 din regulamentul > "Sectiunea permite adaugarea de reputatie (Useful posts) - ceea ce inseamna ca e un bun prilej pentru cei care au probleme in acest sens sau care sunt la inceput pe forum."

Va rog cititi acel regulament si apoi spuneti daca am sau nu dreptate. Mersi !

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Randy Vezi Post
    Chiar nu te inteleg. De ce nu as avea voie sa ofer ceva, gratuit chiar, atat timp cat regulamentul nu-mi interzice acest lucru si in fond suntem o tara libera. Cat despre activitatea mea in 2 ani. Am cont de 2 ani, dar eu nu activez decat de 1-2 saptamani, nu vad care e problema si toti incepem de la 0 postari, nu am cum sa incep de la 100.
    Tin sa te anunt ca acest forum nu apartine statului sa fie gratis pentru toti, e un forum privat unde cineva impune niste reguli.
    Asa ca nu poti sa spui ca esti liber sa faci ce vrei si ai dreptul sa faci ce vrei.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    33
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu am gasit nicio persoana cu reputatie negativa care sa fi deschis un topic nou in categoria respectiva ceea ce inseamna ca se aplica aceleasi reguli ca si pentru marketplace.
    .

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. de ce nu pot sa postez si sa public topic nou?
    De danutzuvl în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th January 2012, 14:23
  2. Ghid "Oferte gratuite"
    De Cristi U în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th November 2011, 13:16
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 18:54
  4. Topic inchis pe un motiv aiurea ....