Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Ghid "Oferte gratuite"

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit Ghid "Oferte gratuite"

Threadul de fata este un ghid de utilizare a acestei sectiuni, insa poarta si rol de regulament pe alocuri (punctele 1 si 2), asa ca va rog sa tineti cont de el. In functie de sugestiile voastre sau de problemele de care ne lovim, el poate si va fi modificat.

1. Sectiunea "Oferte Gratuite" este destinata acelor servicii/oferte care sunt oferite cu titlul gratuit. Adica nu primiti bani in schimb, nu realizati bartere si nici orice alt schimb. Pentru respectivele oferte, exista celelalte sectiuni ale MarketPlace-ului.
    2. Sunt INTERZISE incercarile de fentare a regulamentului prin oferirea unei "mostre" gratis (in schimbul unui review) pentru a continua mai apoi cu oferta contra cost. Ofertele contra-cost isi au locul doar in celelalte sectiuni ale rubricii MarketPlace (cand se acumuleaza cerintele necesare, daca e cazul)
    3. Sectiunea permite accesul oricarui membru, indiferent de rang, numar de posturi sau reputatie.
    4. Sectiunea permite adaugarea de reputatie (Useful posts) - ceea ce inseamna ca e un bun prilej pentru cei care au probleme in acest sens sau care sunt la inceput pe forum.
    5. Din moment ce sectiunea permite "Useful Posts", ar fi indicat sa-l folosit atunci cand sunteti cel care beneficiaza de oferta gratuita.
    6. Avand in vedere ca primiti ceva gratuit, moral ar fi sa ajutati userul cu review-uri pentru serviciul respectiv. Poate la un momentdat doreste sa-l ofere contra-costa si asta il va ajuta.
    7. In cazul articolelor/advertorialelor, va ajutati si ajutati pe cel care va ofera spatiul daca ii dati si un Tweet, Share/Like sau +1.
    8. Cand o oferta expira, anuntati un moderator sau solicitati pur si simplu inchiderea threadului. Pentru a preintampina banalele "Mai ai un loc si pentru mine?"
    9. Nu uitati sa cititi Regulamentul Seopedia si sa tineti seama ca regulile 20 si 21 se aplica si aici (comentariile aiurea/off-topic din threaduri sau bump-urile mai dese de 30 de zile).

Astept feedback-ul vostru si eventuale completari.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 10th November 2011 la 23:43.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    41

Implicit

Mai exact, daca cineva ofera advertoriale si ii spun ca vreau si eu, si ii dau si eu altul in schimb, nu e ok? Eu asta inteleg din punctul 1
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu e ok sa pretinzi ca vrei si tu un articol pe site-ul celui caruia ii oferi un articol. Deci se adreseaza doar celor care ofera advertoriale, nu celor care primesc si vor sa ofere si ei ceva in schimb.

Schimburile sunt permise insa in sectiunile celelalte.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

As avea o mica adaugire: Nu ar fi rau ca, daca oferta expira, sau nu mai este de actualitate, initiatorul threadului sa solicite blocarea acestuia. Astfel se pot filtra mult mai bine ofertele.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Adaugat. Mersi

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Mi se pare ca optiunea de a primii reputatie pe oferte gratuite este inoportuna. Prefer sa am in vedere un user ce si a creeat o reputatie solida prin sfaturi si opinii de valoare.
    Orice "pici" cu blog pr1 se repede sa ofere articole "scrise de voi" ca sa ia reputatie. Si te trezesti ca in 2 luni il ajunge pe robyroy care a scris 1.000 de posturi in 5 ani pentru comunitate.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Ai dreptate KIDU, si eu am aceeasi opinie, dar nu am vrut sa ma considere dusman, mai ales ca cei care au o reputatie negativa cu un motiv intemeiat o spala usor
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu obliga nimeni pe nimeni sa dea reputatie la schimbul articolelor. Faptul ca o mai si dau unii nu vad de ce-ar fi o problema. Cei care nu stiu sa se comporte o vor pierde la loc oricum. Macar cu niste advertoriale gratis sa "plateasca"

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Si eu sunt de acord cu Kidu la acest aspect. Am vazut ca unii ofera advertoriale gratuite ca sa "se spele pe maini". Acum nu le va mai fi frica de reputatie negativa pentru ca dau rapid 10 advertoriale gratis si primesc rep. pozitiva. Ideea e ca ar trebui sa se gaseasca o cale de mijloc, dar cred ca e mai greu. Ca exemplu sa se poata oferi in cadrul acestei sectiuni maxim 5 reputatii/user sau ceva de genul acesta insa ma repet, cred ca e dificil sau imposibil de setat asa ceva asa ca ar fi mai bine sa nu se mai poata oferi reputatie in aceasta sectiune.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Acuma va intreb: voi le dati astora care vor sa se spele pe maini reputatie? Eu va spun ca nu prea, poate daca vad ca n-au primit chiar deloc. Si cum zic, pentru tipul asta de oferte gratuite, am observat ca nu s-a inghesuit niciodata lumea sa ofere mai mult de 2-3 reputatii (adica sa fie 3 Usefull posts).

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  2. Ghid pentru sectiunea "Studii de caz"
    De Cristi U în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 05:02
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  5. categoria "oferte de revelion"
    De too_night în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th December 2006, 12:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •