Am depistat persoana care incerca sa ghiceasca parola mea, am si rezolvat aceasta problema cu persoana respectiva. Cred ca putem inchide acest caz, zic eu.
Seara buna,
Am depistat persoana care incerca sa ghiceasca parola mea, am si rezolvat aceasta problema cu persoana respectiva. Cred ca putem inchide acest caz, zic eu.
Seara buna,
Ar fi ok sa dai detalii despre persoana respectiva. Daca ii place sa sparga parole va incerca si la altii. Daca nu e altceva la mijloc. IP-ul acela ar trebui banat.
Scuze, poate sunt eu mai greu de cap.
Nu era cumva interzis ca, conturile de pe SEOpedia sa fie incredintate si altor persoane? De asemenea, ok, a incercat la tine si nu i-a mers. Dar cu alias74 ce a avut? Cu tot respectul, dar ceva e putred.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Eu n-am inteles nimic dar povestea arata asa: "cineva" a schimbat parola lui whiteseo si a incercat sa o ghiceasca pe a lui alias74, acel cineva nu e membru Seopedia dar este cunostiinta a lui seowhite. Suna a telenovela.
Daca ar fi sa ne luam dupa logica.. cineva e de vina, dar nefiind membru Seopedia, topicul poate fi inchis caci nu avem cu cine discuta. Daca ar fi sa ne luam dupa realitate, atunci.. cineva a gresit neintentionat si topicul ar trebui inchis.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu as zice ca, cineva, in cunostinta de cauza, a incercat sa ii schimbe parola lui alias74Iar acel cineva, mai ales ca gupi a sugerat clar, si pe buna dreptate, ca aceasta joaca de-a hackereala e oleaca de infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare, incearca sa o dea cotita.
Ramane sa descoperim cine a fost acel cineva![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Chiar asa s-a si intamplat. Cineva a gresit neintentionat. Nu a fost nici o joaca de-a hackereala sau ca ar trebui sa ne gandim mult mai departe - la legislatie sau mai rau....
Eu zic ca putem inchidem acest subiect, stiind ca am rezolvat acest caz si nu a fost ceva grav.
Numai bine,
Prosteala pe fata.
Daca era dupa mine banam minim 2 conturi in urma acestei discutii.
Trust, but verify.
Culmea e ca alias74 a deschis acest topic, dar seowhite vrea sa inchida subiectul", astea sunt apucaturi de copii...
SeoWhite sustine ca prietena lui a incercat in lipsa lui sa ii acceseze contul. Nu am inteles de ce a incercat sa acceseze contul lui @alias74 din moment ce el are @SeoWhite.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)