Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Vi se pare normal?

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu e nicio incalcare de regulament, ci abuz de acel buton...
    in progress...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Tom, asa cum spuneam.. daca te iei dupa reputatie iei teapa. Dovada esti chiar tu. Este din cauza confuziei pe care o faci, si pe care o fac mai multi, care au impresia ca seopedia este de fapt un marketplace si ca reputatia are legatura cu seriozitatea in afaceri a omului.

Nu te invat eu sa faci afaceri, dar ca idee, ar trebui sa fii mai atent CUM iti cheltui banii.

Nu ai nici un pariu cu mine. Nu fac pariuri cand stiu ca o sa castig, nu imi place sa pacalesc lumea. Daca forumul seopedia era proprietatea ta, iti dadeam dreptate. Atata timp cat nu e si tu doar iti dai cu presupusul, zic eu sa nu mai faci pariuri, ca o sa pierzi iar.

Daca esti la cumparaturi de domenii, iti sugerez piatadedomenii si sereviciul escrow.
    Daca esti la cumparaturi de link-uri, iti recomand piatadelinkuri

Daca stii ce faci si iti permiti sa iti asumi riscuri, cumpara de pe seopedia. Daca iti pasa de banii tai, asigura-te ca nu cumperi de la un username, cumpara de la o persoana reala. Mor incet cand vad ca cineva ia teapa... si mor si mai incet cand vad ca omu ' nu si-a luat masurile necesare din cauza ca un user are "reputatie"... grow up!!!
    Trust, but verify.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Am un pariu cu Dan pe o cutie mare de corona (24 de sticle) ca raportul de topicuri cu servicii o sa fie de peste 51%.
    Am curaj sa ma bag si eu la un pariu din asta pentru ca nu cred ca vreodata se va ajunge pe seopedia la un raport de 50%+ topicuri de servicii. Faptul ca a fost o avalansa de topicuri de servicii se datoreaza si modului in care a evoluat seopedia, pe aici venind si un numar de useri care au fost tinuti o vreme deoparte de scrisoarea de intentie (unii-s buni, altii-s rai, nu la asta ma refer insa).

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    Nu e nicio incalcare de regulament, ci abuz de acel buton...
    Ai citit macar ce-am spus eu? Daca eu, prin absurd sa spunem, vreau sa te exclud pe tine dintr-un anumit grup social (nu ma refer pe net ci in viata reala), marginalizandu-te, ignorandu-te, etc. probabil ca-i un abuz si un lucru imoral din partea mea. Dar nu-mi poti impune sa nu o fac, pentru ca e o chestie care tine strict de subiectivitate (poate nu te plac, na...). N-ai trecut niciodata prin asta in viata? De ce crezi ca ar fi "mai" perfect un forum? Pentru ca tot de oameni e populat!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca nu ai timp de citit forumuri, fa treaba cu bilete la ordin, facturi, instrumente de plata.

Atat timp cat cumperi de pe un forum, de la un x, fara nici o dovada ca trebuia sa iti dea un serviciu in schimbul banilor respectivi, trebuie sa citesti despre respectivul individ, sa vezi ce background are in astfel de afaceri si ce are in cap, lipsa instrumentelor de plata implica un risc pe care trebuie sa incerci sa il elimini in proportie cat mai mare... nu te iei dupa o cifra de reputatie si atat.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu stiu de ce aveti voi impresia ca lumea are timp sa citeasca forumuri. Vreau sa cumpar un domeniu, ce fac? Citesc un forum, sau fac o oferta? Vreau sa cumpar cateva linkuri, ideal la pachet, ce fac? Stau sa citesc un forum? Nu am timp!!!!

Ar trebui sa va puneti si in locul clientului, dar sa nu fiti subiectivi! Eu sunt client, nu ofer servicii, asa ca pe mine ma intereseaza nu sa citesc, ci serviciile de pe acest forum!

Eu m-am ars, si nu e o problema, se recupereaza paguba, dar idea e sa invete toti, si nu au timp sa citeasca topicurile. Dan zice ca nu e market place, dar sunt cel putin 100 de topicuri de servicii seo, fie ele si de domenii, si apar zilnic 2-3 topicuri de servicii.

Imi convine pretul, cumpar! Si acum toti zic, e teapa ta! Dar nu e asa, e si problema forumului, pentru ca e de ex, din pacate, nu mai cumpar nimic de pe seopedia de 3 luni, cu toate ca as fi dorit. Cumpar de pe alte forumuri si direct de la site-uri. Unii sunt membrii si aici, dar discutiile se fac doar pe mail.

O sa vedem intr-un an daca am avut dreptate sau nu.

Am un pariu cu Dan pe o cutie mare de corona (24 de sticle) ca raportul de topicuri cu servicii o sa fie de peste 51%.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bug Google sau asa e normal?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th September 2011, 06:42
  2. Intrebare... la campaniile etarget am 90% clickuri de sub o secunda , e normal ?
    De darkynok în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th May 2011, 10:28
  3. Cum vi se pare Pictorial.Ro
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 16th January 2011, 20:51
  4. Pare cam ieftin...
    De Federals în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th May 2008, 15:30
  5. Cum Vi Se Pare Corect ?
    De w3bmaster în forumul Directoare web straine