-
Vi se pare normal?
Odata ce imi spun parerea on-topic despre o firma de hosting din Romania, vi se pare normal sa vina un nesimtit (ca altfel nu ii pot spune) sa dea reputatie negativa?
Este vorba de postul acesta - http://forum.seopedia.ro/hosting/193...tml#post169225
Atat de josnici sunt unii de p-aici?
-
Propun inchiderea oricarui topic in care se mai vorbeste despre reputatii. Scuze de offtopic.
-
Poti sa-ti argumentezi propunerea?
-
Goana asta dupa reputatii seamana cu goana adolescentilor dupa o ................... (completati voi) care nu ii ajuta cu nimic
-
Mihai, daca vreau, pot sa imi argumentez propunerea.
-
@lovelife - nu e vorba de goana dupa reputatii, nu am "alergat" dupa ele si am primit destule pentru posturi care au ajutat, insa cand vine un random si iti da reputatie negativa pentru un post total on-topic e deja insuportabila situatia.
-
Mihai, daca iti dau eu reputatie negativa treci pe rosu. Daca iti da un "random" nu ti se intampla nimic.
De ce iti pasa asa de mult de reputatii? Nu poti citi forumul cu reputatie mai mica?
Imi sustin in continuare ideea ca aceste topicuri trebuie sterse si cel care le deschide trebuie avertizat.
Nu retroactiv, sa nu se supere domnu Mihai, dar pentru mine este iritant sa citesc despre reputatii in loc sa citesc despre SEO.
-
De acord cu Dan. Discutiile despre reputatie sunt inutile... Au fost, sunt si or sa mai fie useri care dau rating negativ degeaba... nu tre sa te suprinda asta.. da-i incolo. Ofera ceva bun comunitatii si vei primi voturi pozitive ;)
-
Multumesc pentru pareri si sfaturi, topicul poate fi inchis daca nu se iau masuri.
-
daca faceti cumva sa-mi dati bani de o inghetata la fiecare 10 puncte de reputatie, ma bag si eu la topicuri din astea, promit! pana atunci... nu prind poanta :-S
LE: am luat si eu 2 negative azi ca am zis pe forum ca mi-a furat unul contentul... cu greu am reusit sa trec peste, dar uite ca acum pot vorbi lejer despre asta, vin de la psiholog ce e drept.