Nu e nicio incalcare de regulament, ci abuz de acel buton...
Versiune printabilă
Nu e nicio incalcare de regulament, ci abuz de acel buton...
Tom, asa cum spuneam.. daca te iei dupa reputatie iei teapa. Dovada esti chiar tu. Este din cauza confuziei pe care o faci, si pe care o fac mai multi, care au impresia ca seopedia este de fapt un marketplace si ca reputatia are legatura cu seriozitatea in afaceri a omului.
Nu te invat eu sa faci afaceri, dar ca idee, ar trebui sa fii mai atent CUM iti cheltui banii.
Nu ai nici un pariu cu mine. Nu fac pariuri cand stiu ca o sa castig, nu imi place sa pacalesc lumea. Daca forumul seopedia era proprietatea ta, iti dadeam dreptate. Atata timp cat nu e si tu doar iti dai cu presupusul, zic eu sa nu mai faci pariuri, ca o sa pierzi iar.
Daca esti la cumparaturi de domenii, iti sugerez piatadedomenii si sereviciul escrow.
Daca esti la cumparaturi de link-uri, iti recomand piatadelinkuri
Daca stii ce faci si iti permiti sa iti asumi riscuri, cumpara de pe seopedia. Daca iti pasa de banii tai, asigura-te ca nu cumperi de la un username, cumpara de la o persoana reala. Mor incet cand vad ca cineva ia teapa... si mor si mai incet cand vad ca omu ' nu si-a luat masurile necesare din cauza ca un user are "reputatie"... grow up!!!
Am curaj sa ma bag si eu la un pariu din asta pentru ca nu cred ca vreodata se va ajunge pe seopedia la un raport de 50%+ topicuri de servicii. Faptul ca a fost o avalansa de topicuri de servicii se datoreaza si modului in care a evoluat seopedia, pe aici venind si un numar de useri care au fost tinuti o vreme deoparte de scrisoarea de intentie (unii-s buni, altii-s rai, nu la asta ma refer insa).
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai citit macar ce-am spus eu? Daca eu, prin absurd sa spunem, vreau sa te exclud pe tine dintr-un anumit grup social (nu ma refer pe net ci in viata reala), marginalizandu-te, ignorandu-te, etc. probabil ca-i un abuz si un lucru imoral din partea mea. Dar nu-mi poti impune sa nu o fac, pentru ca e o chestie care tine strict de subiectivitate (poate nu te plac, na...). N-ai trecut niciodata prin asta in viata? De ce crezi ca ar fi "mai" perfect un forum? Pentru ca tot de oameni e populat!
Daca nu ai timp de citit forumuri, fa treaba cu bilete la ordin, facturi, instrumente de plata.
Atat timp cat cumperi de pe un forum, de la un x, fara nici o dovada ca trebuia sa iti dea un serviciu in schimbul banilor respectivi, trebuie sa citesti despre respectivul individ, sa vezi ce background are in astfel de afaceri si ce are in cap, lipsa instrumentelor de plata implica un risc pe care trebuie sa incerci sa il elimini in proportie cat mai mare... nu te iei dupa o cifra de reputatie si atat.