Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Vi se pare normal?

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Bun, daca tu confuzi ratingul itrader cu sistemul de reputatii (care intamplator e legat de vechimea de pe forum, de numarul de posturi, nicidecum de seriozitatea in afaceri) nici nu ma mir ca ai luat tepe de mii de euro. Te contrazici singur.

In fine, trecand si peste asta - daca X vrea sa vanda un servicu/produs nu crezi ca ar trebui sa stie sa il si promoveze? Asa il promoveaza? Luand reputatii negative? Daca vii pe forum cu intentia sa vinzi (ceea ce nu e recomandat btw) trebuie sa INTELEGI in primul rand cum sa iti faci o reputatie buna, apoi sa REUSESTI sa ti-o faci. Ce e ma asa de greu? Vreti sa imi fac un user nou si sa va demonstrez ca daca imi pun in cap depasesc si reputatia administratorilor?
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Bun, daca tu confuzi ratingul itrader cu sistemul de reputatii (care intamplator e legat de vechimea de pe forum, de numarul de posturi, nicidecum de seriozitatea in afaceri) nici nu ma mir ca ai luat tepe de mii de euro. Te contrazici singur.

In fine, trecand si peste asta - daca X vrea sa vanda un servicu/produs nu crezi ca ar trebui sa stie sa il si promoveze? Asa il promoveaza? Luand reputatii negative? Daca vii pe forum cu intentia sa vinzi (ceea ce nu e recomandat btw) trebuie sa INTELEGI in primul rand cum sa iti faci o reputatie buna, apoi sa REUSESTI sa ti-o faci. Ce e ma asa de greu? Vreti sa imi fac un user nou si sa va demonstrez ca daca imi pun in cap depasesc si reputatia administratorilor?
    Discutia ramane pt PM, vedem intr-un an
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bug Google sau asa e normal?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th September 2011, 06:42
  2. Intrebare... la campaniile etarget am 90% clickuri de sub o secunda , e normal ?
    De darkynok în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th May 2011, 10:28
  3. Cum vi se pare Pictorial.Ro
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 16th January 2011, 20:51
  4. Pare cam ieftin...
    De Federals în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th May 2008, 15:30
  5. Cum Vi Se Pare Corect ?
    De w3bmaster în forumul Directoare web straine