Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Vi se pare normal?

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Tom,
    - Daca esti user nou si fara experienta, daca iei reputatii negative constant, cum te astepti sa vinzi ceva? De ce as vrea sa cumpar de la tine??
    - Daca ai experienta si o dovedesti ajutand lumea pe forum, dand raspunsuri utile, atunci e clar ca si serviciul pe care il vinzi este serios.
    Asta asa, legat strict de reputatie.

Ne-legat de reputatie, sa iti mai spun ceva:
    Eu am vazut un anunt de la tine acum ceva vreme. Eram inclinat sa iti raspund. Am ignorat complet reputatia (pentru ca o consider irelevanta), dar m-am uitat in spate pe forum la raspunsurile pe care le dai. Nu mi-au placut, asa ca nu te-am contactat. Iti spun cat se poate de sincer ca reputatia ta nu a contat in decizia mea.

Si bonus, pentru cei care nu se uita pe regulament:
    Descrierea sistemului de reputatie

Daca intelegeti sistemul, o sa vedeti si de ce sunt asa de irelevante reputatiile negative de la "anonimi".
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Tom,
    - Daca esti user nou si fara experienta, daca iei reputatii negative constant, cum te astepti sa vinzi ceva? De ce as vrea sa cumpar de la tine??
    - Daca ai experienta si o dovedesti ajutand lumea pe forum, dand raspunsuri utile, atunci e clar ca si serviciul pe care il vinzi este serios.
    Asta asa, legat strict de reputatie.
    Eu cred ca faci o confuzie majora, fiind subiectiv. Eu ma refer strict la "vizitatori" si useri noi. Nu la cei vechi, care sunt activi pe forum. Promovarea online si implicit SEO sunt termeni noi in romania. Eu de ex am o agentie de web design de 5 ani, si de seo ne-am apucat acum 1 an. Usor, usor din ce in ce mai multi vizitatori si useri, vor intelege nevoia unor servicii seo,fie ele si platite prin benzinarii.

Unde ajung? Pe siteurile de profil, sau pe forumurile de profil. Ajung cautand servicii, dispusi sa plateasca o suma pentru ele. Gasesc un topic pe goole, pentru ceea ce caut si vad oferta (nu conteaza ce fel de oferta) adugata de userul "xxx". Conteaza reputatia userului, ca decizie finala de cumparare sau nu!!!!

Cat despre mine, nu e bai Nu am nevoie de reputatie, nu vand servicii si nici nu mai cumpar de cateva luni, dupa ce am fost "tepuit" de cateva mii de euro de catva useri cu "reputatie".

Dar in schimb cumpar servicii de pe foarte multe forumuri, pe care nu am timp sa le citesc, sa vad ce scrie userul (nici un client nu citeste forumuri), ci pur si simplu verific review-urile serviciului respectiv + REPUTATIA!

Imi fac user, caut ce am nevoie, platesc si astept report. Simplu! Eu sunt client nu prestator de servicii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bug Google sau asa e normal?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th September 2011, 06:42
  2. Intrebare... la campaniile etarget am 90% clickuri de sub o secunda , e normal ?
    De darkynok în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th May 2011, 10:28
  3. Cum vi se pare Pictorial.Ro
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 16th January 2011, 20:51
  4. Pare cam ieftin...
    De Federals în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th May 2008, 15:30
  5. Cum Vi Se Pare Corect ?
    De w3bmaster în forumul Directoare web straine