Eu n-as face afaceri cu nici unul dintre voi. auzi.. "cei care ne cunosc, ne cunosc")))
Eu personal n-am gasit nici o persoana serioasa care sa inscrie in directoare. Am o lista lunga dar n-o public ca iese cu scandaluri![]()
Eu n-as face afaceri cu nici unul dintre voi. auzi.. "cei care ne cunosc, ne cunosc")))
Eu personal n-am gasit nici o persoana serioasa care sa inscrie in directoare. Am o lista lunga dar n-o public ca iese cu scandaluri![]()
Trust, but verify.
Daca nu sunt persoane serioase care sa inscrie in directoare web la cine pot apela eu spre exemplu care nu am timp sa dau de nebun click-uri si sa completez formulare keywords etc ?
Va urma o perioada cand voi dori promovare in directoare web, si din ce-am vazut pana acum multi nu garanteaza "inscrierea reala" ci doar completarea formularului de inscriere. Cica nu conteaza daca site-ul este respins sau acceptat, iar pentru mine nu prea renteaza regula asta.
Am vazut in schimb si altii care ofera servicii de inscriere in directoare web la preturi mult mai mari, insa nu pot merge pe ideea ca ce este mai scump, va fi mai bun.
Este adevarat, cand apelezi la cineva pentru inscriere in directoare poti da de oricine, pentru ca oricine stie sa completeze formulare, motiv pentru care n-ar fi mare lucru sa platesc un avans, ala sa se faca muci o zi sau doua, si sa-l apuce lenea.
Nu garanteaza afisarea pentru ca pun descrierile / titlurile cu picioarele, pun acelasi text in toate directoarele, descrierile au greseli gramaticale de 2 lei sau sunt pline doar cu cuvinte cheie. Este normal sa fie respinse. Eu am facut o lista cu o suta si ceva de directoare mai puternice. Trebuie alternate 5-6 titluri cu 5-6 descrieri aleator. Rata de respingere nu cred ca e mai mare de 10%.
Exemplul dat ca "model" de coco_ro mi se pare penibil. Astea sunt texte de inscris in directoare ?![]()
Normal ca nu le accepta nimeni.
Nu as plati in niciodata pe cineva care face treaba atat de prost. De deschizatorul threadului, nu mai zic... Inscriere in directoare...![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@EricPolec: Habar n-am, cand o sa aflu poti fi sigur ca o sa il recomand oriunde pot.
Cand mi le-am inscris singur am avut si eu rata de succes peste 90% chiar cu descrieri cacacioase...
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)