Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Tepar

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Eu n-as face afaceri cu nici unul dintre voi. auzi.. "cei care ne cunosc, ne cunosc" )))
    Eu personal n-am gasit nici o persoana serioasa care sa inscrie in directoare. Am o lista lunga dar n-o public ca iese cu scandaluri
    Trust, but verify.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu n-as face afaceri cu nici unul dintre voi. auzi.. "cei care ne cunosc, ne cunosc" )))
    Eu personal n-am gasit nici o persoana serioasa care sa inscrie in directoare. Am o lista lunga dar n-o public ca iese cu scandaluri
    Daca nu sunt persoane serioase care sa inscrie in directoare web la cine pot apela eu spre exemplu care nu am timp sa dau de nebun click-uri si sa completez formulare keywords etc ?

Va urma o perioada cand voi dori promovare in directoare web, si din ce-am vazut pana acum multi nu garanteaza "inscrierea reala" ci doar completarea formularului de inscriere. Cica nu conteaza daca site-ul este respins sau acceptat, iar pentru mine nu prea renteaza regula asta.

Am vazut in schimb si altii care ofera servicii de inscriere in directoare web la preturi mult mai mari, insa nu pot merge pe ideea ca ce este mai scump, va fi mai bun.

Este adevarat, cand apelezi la cineva pentru inscriere in directoare poti da de oricine, pentru ca oricine stie sa completeze formulare, motiv pentru care n-ar fi mare lucru sa platesc un avans, ala sa se faca muci o zi sau doua, si sa-l apuce lenea.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Va urma o perioada cand voi dori promovare in directoare web, si din ce-am vazut pana acum multi nu garanteaza "inscrierea reala" ci doar completarea formularului de inscriere. Cica nu conteaza daca site-ul este respins sau acceptat, iar pentru mine nu prea renteaza regula asta.
    Nu garanteaza afisarea pentru ca pun descrierile / titlurile cu picioarele, pun acelasi text in toate directoarele, descrierile au greseli gramaticale de 2 lei sau sunt pline doar cu cuvinte cheie. Este normal sa fie respinse. Eu am facut o lista cu o suta si ceva de directoare mai puternice. Trebuie alternate 5-6 titluri cu 5-6 descrieri aleator. Rata de respingere nu cred ca e mai mare de 10%.

Exemplul dat ca "model" de coco_ro mi se pare penibil. Astea sunt texte de inscris in directoare ? Normal ca nu le accepta nimeni.

Nu as plati in niciodata pe cineva care face treaba atat de prost. De deschizatorul threadului, nu mai zic... Inscriere in directoare...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@EricPolec: Habar n-am, cand o sa aflu poti fi sigur ca o sa il recomand oriunde pot.

Cand mi le-am inscris singur am avut si eu rata de succes peste 90% chiar cu descrieri cacacioase...
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •