Ioi
Depinde cat ma ajuti la cautari
Daca ma ajuti ca yahoo online support... jale
Revenind... decat trafic mult si prost... mai bine constant si de calitate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Se coreleaza bouncerate cu timpul petrecut pe site de vizitator.
Daca bouncerate este 90% iar peste 80% din vizitatori stau mai mult de 30 de secunde pe pagina este de bine, inseamna ca omul a gasit ce la interesat in pagina respectiva si nu a avut ce sa caute mai departe
Daca ai un bounce rate de 30% si 80% din vizitoati stau sub 30% ai o mare problema, oameni intra pe pagina nu gasesc ce cauta, apasa pe inca un buton care le promita ceva, apoi pleaca dezamagiti, si asta e semn rau
Sunt cifre alese aleator
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
e in crestere nu e constatmie asa mi se pare.
![]()
Ultima modificare făcută de Krm; 5th November 2010 la 10:59.
Toate drumurile duc la Targoviste
krm, cred ca intervalul e mult prea scurt ca sa tragi o astfel de concluzie. Nu stii ce a fost in lunile anterioare...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Man, ok cum zici tu. Eu incerc sa-ti spun ca graficul la care te raportezi nu e suficient ca sa tragi o astfel de concluzie. Si da, conform graficului, se vede in ultimele saptamani o crestere nesemnificativa de 100-200 vizite/zi (poate putin mai mult), dar in acelasi timp ia vezi matale ca varful pe graficul ala e pe 15 sept, deci mult inainte de a se da drumul la inscrieri.
De asta zic, nu poti sti ce e inainte. Stie Cristi ce spune atunci cand zice ca traficul a ramas constant.
Dar daca tie asta iti face placere, hai sa fim toti deacord cu tine.
ps: Sa nu uitam ca abia pe la jumatea lui Octombrie lumea s-a mai asezat, septembrie inca a fost luna de concedii pentru unii...
Ultima modificare făcută de -Rares-; 5th November 2010 la 11:36.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
In primul rand toamna creste in general traficul pe web, si asta se poate vedea si in indicii dati de trafic.ro
Si la mine la toate site-urile apare o astfel de crestere , poate un pic mai accentuata, dar asta nu are legatura cu membrii noi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
-> lovelife, creste pentru unii)
Si eu zic ca forumul se afla in crestere, incet dar sigur. Varful de pe 15 sept. a fost un spike provocat de ceva, cresterea constanta e altceva, zic eu.
Ne vom convinge in 2-3 luni.
Toate drumurile duc la Targoviste
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)