Done.
Multumim Florin.
Krumel, am inteles asta, dar daca eu ma ocup cu optimizarea siturilor adult ce nick sa-mi pun...seomainstream? adultforum am inteles, am renuntat la el ca am un domeniu adultforum . ro si se considera ca-mi fac reclama la el in mod direct, dar seoadult chiar nu inteleg de ce nu-mi pui ca nu fac reclama la nici un site, decat eventual la un produs (de fapt e un serviciu) pe care-l ofer si anume optimizarea siturilor adult. In fine....pune-mi adultseo atunci, daca seoadult nu-i bun. Imi cer scuze daca replay-ul meu pare mai "ascutit" dar am avut o zi super grea, azi e blackfriday (zi de reduceri la americani) si am avut o multime de clienti noi cu care am vorbit pana mi-au iesit ochii din cap.
Ma, tu ori esti prost, ori ne iei pe noi de prosti... Una din doua, dar imi e ca e a doua.
Ce nu intelegi din regula aia? Nu ai voie sa iti pui la nume nume de site, asta implicand si aceste servicii. Toti facem SEO aici; cum ar suna daca am avea toti nume SEOpariuri, seoadult, seoizator si mai stiu eu ce. Daca te cheama Gheorghe, iti pui Gheorghe. Sau Ghio sa fii mai cool. Sau porecla ta branduita. Daca faci Seo pentru adult foarte bine, dar nu prin username-ul tau trebuie sa ne sugerezi asta ci prin continulul posturilor tale. Daca oferi servicii de genu, din respect pentru aia care n-au nevoie, precizezi asta doar in zona market place.
Vreau si eu! adoretodesign
Multumesc pentru schimbarea de username![]()
Ce primire mi-ati facut......va multumesc din suflet.
Pune-mi te rog nick-ul John Doe - e ok acum?
Aurel, ce baiat Dragut esti tu, este vorba doar de un nick care e posibil sa nu insemne nimic, putea sa fie si AKDHFG7
Dragos: Ai de mama mea, hahahahaha! Altul...da, altul, ai vreo problema??
N-am idee de ce crezi ca ne iei la misto, dar mai mult ca sigur ca nu iti ai locul printre noi...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)