Rog sa imi schimbati username-ul: Balazs Adi multumesc.
Rog schimbarea numelui in Racz Paul, cu multumuri.
Ultima modificare făcută de Racz Paul; 1st December 2010 la 10:10.
Buna Krumel. Am incercat sa imi modific eu singur "emil" in "Emil" insa din nefericire desi vad panoul de control, nu pot salva. Ma poti ajuta te rog?
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Emil e acum fostul emil.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
In urma discutiilor din alt thread (Metoda de promovare a directoarelor web (in special pentru cele noi, dar nu numai)) mi-a fost atrasa atentia ca username pe care-l folosesc acum (seo2) nu mai este conform cu regulamentul.
Ca atare, trebuie sa-l schimb. Noul username ar putea fi: dorin.georgescu
Multumesc pentru ajutor,
ex. seo2
Eu nu inteleg cu ce incalca regulamentul acest username "seo2", punctul 11 din regulament se refera la o "firma"... nu e firma atunci nu vad ce nu ar fi in regula cu acest username. seo2, poate fi seo3, seo10 sau seo69. Cu ce se incalca astfel regulamentul???
Adica de cand trebuie sa ne punem ca username numele de familie si prenumele? Poate e nevoie si de cnp pana la urma nu?
Mi se pare absurd sa vii sa-i ceri unui user (dupa 3 ani de zile de cand are cont) sa vina sa-si ceara schimbarea user-nameului![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)