Corect, putea sa fie orice, insa noi respectam niste reguli. Nu iti convine, creeaza-ti inca un forum cu tematica SEO si lasa-ne.
Versiune printabilă
Rog sa imi schimbati username-ul: Balazs Adi multumesc.
Balazs Adi, multumim. :)
Rog schimbarea numelui in Racz Paul, cu multumuri.
Modificat. Multumim.
Buna Krumel. Am incercat sa imi modific eu singur "emil" in "Emil" insa din nefericire desi vad panoul de control, nu pot salva. Ma poti ajuta te rog?
Emil e acum fostul emil. :P
Ar trebui sa-ti scrii in semnatura sa nu fie oamenii confuzi din cauza schimbarii :))
In urma discutiilor din alt thread (http://forum.seopedia.ro/directoare-...-nu-numai.html) mi-a fost atrasa atentia ca username pe care-l folosesc acum (seo2) nu mai este conform cu regulamentul.
Ca atare, trebuie sa-l schimb. Noul username ar putea fi: dorin.georgescu
Multumesc pentru ajutor,
ex. seo2
Eu nu inteleg cu ce incalca regulamentul acest username "seo2", punctul 11 din regulament se refera la o "firma"... nu e firma atunci nu vad ce nu ar fi in regula cu acest username. seo2, poate fi seo3, seo10 sau seo69. Cu ce se incalca astfel regulamentul???
Adica de cand trebuie sa ne punem ca username numele de familie si prenumele? Poate e nevoie si de cnp pana la urma nu?
Mi se pare absurd sa vii sa-i ceri unui user (dupa 3 ani de zile de cand are cont) sa vina sa-si ceara schimbarea user-nameului :)