As vrea sa schimb sandossu in Alex Dumitru, daca se poate. Am o banuiala ca nu mai merge, in primul rand din motive tehnice, asa e ? :((
Versiune printabilă
As vrea sa schimb sandossu in Alex Dumitru, daca se poate. Am o banuiala ca nu mai merge, in primul rand din motive tehnice, asa e ? :((
mee too. Si am inteles ca administratorul nu prea mai e pe aici. hmm.
S-a mai discutat prin alt thread de o problema tehnica, deci probabil nu se poate momentan.
Nope, nu vreau sa il schimb. :tongue:
Momentan...stam asa. Incerc sa vedem ce putem rezolva zilele astea.
Totusi, cel mai important e ca putem da ban asa ca unii dintre voi sa nu intinda coarda. :goth:
Ptr. restul, multumim de intelegere..eu sper sa rezolvam si problema asta.
a reminder :whistle:
Si eu vreau: Adrian Popuţoaia ;;) !
Ok daca tot am ajuns la discuția asta se poate și pentru mine ? "Bogdan Anghelina" căci cel pe care îl am l-am făcut în lipsă de ocupație și am ajuns să folosesc cu adevărat forumul. Mulțumesc anticipat :-).
Done. Ai un nume nou, al tau. :)
Foarte prompt Krumel, mulțumesc frumos !
Cine era Bogdan Anghelina inainte ? LOL
Vreau si eu sa imi schimb numele in Cristi Ursuţ . e prea comun userul meu actual :))
Iata.
PS: Am stickuit thread-ul asta, si cred ca l-am putea face oficial, pentru cererile de schimbare a usernameului. Ca sa nu mai facem spe' mii de altele.
De ce Cristian te deranja fostul meu nickname :)) ?
Acum n-o sa mai stim care cine sunteti. Ar trebui cand cereti schimbarea sa si spuneti din cine in cine va schimbati.
Eu propun sa faceti ca mine si sa va scrieti in semnatura cine erati :)
Eu am facut asta din prima pentru ca m-am gandit ca o sa fie uni confuzi :P
se poate sa-mi schimbe si mie cineva anul nasterii in 1985 ? :P
Glumesti? Nu o poti schimba din Profil? :O
nici eu nu pot sa editez...
ma face prea mare cu prefixul ala si am doar 25 ...
poate gaseste Cristi vre-o solutie
Cred ca lui Gin ii este dor de tinerete. :))
Eu nu vreau sa-mi schimb numele. My nickname is too awesome :))
Daca vrei Cristian sa imi schimbi si mie numele in Vladucu cand ai timp.
Multumesc anticipat!
Iata.
Se poate sa ii schimbati numele lui Cristi Ursuț in doar.. Cristi Ursut? Cica nu se mai poate loga din cauza la "ț" :)) poate ar trebui evitate diacriticele pe viitor.
Done.
Mersi. E a nu stiu cata oara cand numele asta al meu imi face probleme :))
Eu ma prinsesem de asta, dar nu vroia pur si simplu sa ma mai lase sa ma loghez. Si am observat la url-ul meu (al profilului) ca in loc de ţ era o cratima (-) si m-am gandit ca in mod sigur aia e problema :) si aia a fost
As vrea si eu sa imi fie schimbat numele. L-am ales la repezeala cand mi-am facut contul. As vrea ca numele ganditorul_2003 sa devina Nichita. Multumesc !
Nichita sa fie..
Cineva a fost mai rapid ca mine :)
Multam ! :D
Cred ca era mai cool cu K :))
Pai Nichita ma cheama. In plus nu vreau sa fiu confundat cu personajul nebun de la OTV. :))
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ta_articol.jpg
Poza de pe Wikipedia ! :)) :))
pai intre hamsterul de la avatar cu haltera in maini si femeia asta fatala nu e diferenta mare :))