Corect, putea sa fie orice, insa noi respectam niste reguli. Nu iti convine, creeaza-ti inca un forum cu tematica SEO si lasa-ne.
Versiune printabilă
Rog sa imi schimbati username-ul: Balazs Adi multumesc.
Balazs Adi, multumim. :)
Rog schimbarea numelui in Racz Paul, cu multumuri.
Modificat. Multumim.
Buna Krumel. Am incercat sa imi modific eu singur "emil" in "Emil" insa din nefericire desi vad panoul de control, nu pot salva. Ma poti ajuta te rog?
Emil e acum fostul emil. :P
Ar trebui sa-ti scrii in semnatura sa nu fie oamenii confuzi din cauza schimbarii :))
In urma discutiilor din alt thread (http://forum.seopedia.ro/directoare-...-nu-numai.html) mi-a fost atrasa atentia ca username pe care-l folosesc acum (seo2) nu mai este conform cu regulamentul.
Ca atare, trebuie sa-l schimb. Noul username ar putea fi: dorin.georgescu
Multumesc pentru ajutor,
ex. seo2
Eu nu inteleg cu ce incalca regulamentul acest username "seo2", punctul 11 din regulament se refera la o "firma"... nu e firma atunci nu vad ce nu ar fi in regula cu acest username. seo2, poate fi seo3, seo10 sau seo69. Cu ce se incalca astfel regulamentul???
Adica de cand trebuie sa ne punem ca username numele de familie si prenumele? Poate e nevoie si de cnp pana la urma nu?
Mi se pare absurd sa vii sa-i ceri unui user (dupa 3 ani de zile de cand are cont) sa vina sa-si ceara schimbarea user-nameului :)
Da, ai dreptate, Rares, conform regulamentului nick-ul seo2 e in regula iar eu am gresit. Intepretasem gresit ultimele discutii pe tema asta. Seo2, scuze!
Aurel, nu e nevoie sa-ti ceri scuze, dar pur si simplu credeam ca's ori nebun ori chior de vad eu punctul respectiv din regulament.
E totul ok, daca omu vrea acum sa isi mai schimbe username-ul sa o faca, daca nu nu...
Depinde cum interpretezi regulamentul. Daca seo2 e corent, consultantaSEO e corect? Dar AdultSEO? Pentru ca astea sunt doar niste exemple de usere care au intrat pe aici.
Oricum, Dorin a inteles, ceea ce e bine. Cred ca e mai bine pentru noi toti sa avem impresia ca vorbim cu niste oameni, nu cu niste meserii/firme/etc., nu?
Cristi inteleg foarte bine ce spui, dar arata-mi te rog punctul din regulament la care faci referire in acest caz. De faptul ca vorbim cu oameni sau nu asta tine fix de perceptia personala. Prefer sa discut cu un anume "zbf", "seoistu69", "tinichigiul" daca are ceva de spus, decat cu un Popescu care nu face decat sa alerge dupa nr de posturi si nu spune nimic de fapt.
Si ca tot veni vorba, sunt useri pe forum care incalca destul de clar punctul 11 din regulament si lor nu le spune nimeni nimic. Nu am nimic personal cu el si sper sa nu fie cu suparare dar iata si unul din exemple: http://forum.seopedia.ro/members/attagency.html si attagency.ro
Mersi. L-am "somat" sa isi schimbe userul (conform regulamentului) si voi mai face la fel cu altii pe care ii mai vad sau asupra carora mi se atrage atentia :P
Cu ocazia asta m-am hotarat sa-mi schimb si eu username-ul din SolmYr [ nu ca ar incalca punctul 11 din regulament :D ] in Catalin Andrei Bunduc.
Dupa cum se poate observa, in acest business toti incearca sa-si creeze un brand in jurul numelui propriu, deoarece clientul prefera colaboratori cu care poate impartasi butonul "Like", nu doar vocea dintr-un telefon sau textul scris in graba pe messenger.
Multumesc anticipat si +rep pentru un forum cu o comunitate activa si bine inchegata !
Done.
Multumim.
Dap, merci, mia- transmis Cristi penalizarea. E cu dedicatie? Nu era ambalata. Trebuie sa-mi schimb userul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am primit somatia, ma conformez. Recunosc n-am citit regulamentul, si nici nu era cu rea vointa. Acum o sa mai ai inca 14 useri in plus in loc de 1 :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Banuiesc ca nu se poate schimba user-ul individual, trebuie sa cer schimbarea de la propietari ?
As dori, daca se poate, sa-mi schimbati userul in "Tom", daca e liber, daca nu ce mai e available.
Merci,
Bine Tom, s-a rezolvat.
Doresc schimbarea userului din PeGratis in Micu .
Multumesc!
Modificat.
Multumim si noi.
schimbati-mi si mie userul va rog
ca am inteles ca nu am voie cu asta
puneti-mi nu stiu mogulul :)) poate nu are treaba cu seo
ms
Pai am vrea sa te decizi la un nume si ne-ar place sa nu fii asa indiferent legat de el ptr ca avem impresia ca ne iei la misto.
poi daca voi ma luati la misto imi spuneti ca numele meu e nume de firma
nu e la misto dar nu am alt nume in gand daca vreti sa il puneti ala bine daca nu stergeti-l cu totu si gata
Done.
Sper sa rezisti mult pe forumul asta...
:) mersi
desi nu ma crezi am si adresa de email oficiala cu numele asta
chiar am zis`o serios si ai luat-o ca pe o gluma imi pare rau
nu prea inteleg ce are userul meu dar schimbati mi userul in "Larincov Marius"
Schimbat.
Multumim.
As dori si eu schimbarea userului din GeorgeGin in George Ginghina daca se poate.
Multumesc anticipat!
Done.
Vad ca am problema cu numele ales ! De unde sa stiu ca este interzis promoseo si apoi daca asta este domeniul meu si numele site-ului, cum sa i-mi zic ! Castravete ? Vad ca m-ati si amendat ! Macar nu faceti asta, de la inceput o bulina neagra ? Cine il schimba va rog ? seopublic sau vertedi ! Multumesc.
@promoseo, banuiesc ca ai fost indrumat sa citesti regulamentul cand ai fost "amendat", desi asta trebuia sa o faci chiar in momentul in care te-ai intregistrat. Tocmai asta se interzice in punctul ala (11, daca nu ma insel): promovarea site-ului prin intermediul username-ului.
Ca user esti omul care detine/administreaza site-ul cutare, si din acest motiv se doreste alegerea unui username "uman" (de ex. eu am numele meu intreg). Asa ca, nici seopublic nu e mai bun, iar daca vertedi este o firma/site de-a ta, nici acela nu e bun. Incearca cu numele tau sau vreun pseudonim care sa te reprezinte.
Modificat in vertedi.
Multumim.
Krumel ! Parerea mea si a altora despre capacitatile tale in aceste domenii sunt foarte bune ! Cu toata sinceritatea ! Dar ce prastie, ai schimbat username-ul si nu ai trimis un email, cum sa vad ce ai facut daca nu ma puteam conecta, m-am chinuit sa ma pot conecta si nu stiam ce nu merge ! Zi si tu ceva " Grigore, ti-am schimbat parola ! ", vezi ca t're sa scrii "gheorghe" in loc de "xxx", ma apucase transpiratia de nervi !!
Multumesc pentru noul username ! Sper ca nu am fost rautacios !
P.S. Jos scrii "Fost promoseo" zici ca m-am maritat !
vertedi, cam de asta e indicat sa iti alegi un nick name corespunzator: scapi de probleme inutile. Tu ai pus 2, eu am ales unu, tu cu care te loghezi? Era mai usor daca 20 de secunde te gandeai la un singur nick name.
Ai dreptate cu mailul. (Problema era rezolvata daca alegeai un nick name, stiai sigur cu ce sa te loghezi. Cei care mi-au trimis modificarile prin PM au primit raspuns de la mine sau au confirmari aici.)
Semnatura poate fi modificata oricand de tine, nu e obligatoriu sa o pastrezi in forma asta. O punem doar ptr a inscriinta oamenii de vechiul nick name.
Spor
Ps: mersi de apreciere.
Doresc sa imi schimb numele in Play fun
Schimbat. Multumim.
schimbati-mi si mie userul in daniel8888 acum fiind leduriauto ms
Schimbat. Multumim.
Salut,
As vrea daca se poate sa-mi schimbati si mie username-ul.Daniel Nicolescu e ok.Multumesc foarte mult.