Done.
Versiune printabilă
Done.
Doresc sa-mi schimb username-ul in "Alexis"
Va multumesc!
user schimbat: cursvalutar a devenit Alexis. De acum va trebui sa folosesti noul nume la login! Ms
Multumesc si eu, o seara buna!
Imi cer scuze daca nu este posibil, insa totusi imi incerc norocul acum, cat sunt nou pe aici.
As vrea si eu sa-mi schimbat nick-ul de pe forum pentru ca am facut contul acum ceva timp, insa doar acum m-am decis sa frecventez forumul mai des.
funky11 -> I.Laurentiu
Cu respect, Laurentiu.
Doresc sa im ischimb username-ul in piciu1993
Done si done.
Mersi frumos!
Cristea Alin
User schimbat, va trebui sa folosesti de acum noul nume la login pe forum!
Doresc sa imi schimb si eu userul in '' ZeTTu '' .
\va multumesc mult!
ZeTTu este.
multma mult pt promptitudine
Salut, as dori si eu sa-mi schimb nickul in "keffie" deoarece exista niste bloguri atat in tara cat si inafara si nu imi doresc sa intru in conflict avand in vedere faptul ca acestea existau deja cand am creat acest user pentru mine. Multumesc.
keffie e deja folosit. Spune altul.
Pff ce de ghinioane. Sa fie "B. Alex" daca nu e luat si asta. Multumesc si scuze de deranj.
Done.
Multumesc frumos. Sunteti cei mai tari :D
Rusu.Mihail .. odata cu schimbarea userului vreau sa-mi schimb radical si comportamentul pe acest forum ... IN BINE
Sa fie.
multumesc frumos
as vrea sa-mi modificati numele in avram thx
avram e. :)
Scuze de intarziere.
Merci NO problem
Salut, as dori schimbarea nickului in trimbitas
Done.
Mulțumesc :)
as dori sa-mi schimb userul in MiculBucatar multumesc anticipat.
putin off:
nu mai e valabila 'regula' care trebuie sa ti la semnatura (2 saptamani) vechiul username?
MiculBucatar, done.
Vali D, ba e valabila. O sa le pun eu semnaturile ca sa nu mai existe discutii.. exceptand cei care nu au indeajuns de multe posturi pentru semnatura, cum e MiculBucatar.
Sa traiesti, domnul Krumel!
Va rog sa-mi schimbati si mie daca se poate numele in Sebastian
Multumesc.
Done. :)
Salut Krumel, daca se poate sa imi schimbi userul in Guess Who te rog.
Done.
Multumesc !Rapid :d
Iar Guess Who este fostul.... Eu as propune sa nu se mai schimbe niciun username pana cand nu se gaseste o solutie automata astfel incat sa stim si noi ceilalti cu cine vorbim. Parca era o regula ca timp de o perioada sa-si puna fiecare vechiul username in semnatura, dar nimeni nu o respecta.
-Rares- i-am pus in semnatura care era fostul username. Se pare ca l-a scos, ceea ce nu e ok. Guess Who pune si lasa ex numele in semnatura macar 2 saptamani sa stie lumea cine esti.
@Krumel te rog schimba-mi si mie userul in "Marius Morariu"
Mersi
Done.