Schimbat.
Versiune printabilă
Schimbat.
eu vreau sa raman matrimo intrucat lucrez la aceasta firma si sa sterga rombest-belgia care este contul fostului webmaster.
Am citit. Matrimo nu este un cuvant cheie, care va fi folosit peste tot. Folosesc site-ul rombest, nu matrimo.com si nu are nici o legatura cu promovarea SEO aici pe forum. Nu o luati in nume de rau insa nici linkedin nici Facebook nici altcineva nu mi-a cerut sa nu folosesc numele firmei. Din contra a folosi numele firmei, denota o calitate a raspunsurilor si o responsabilitate in cele scrise. Daca imi iau numele cocobaubau, raspunsurile si interventiile mele sunt ca si anonime si atunci nu vad sensul.
As vrea sa schimb si eu in Vali D ..daca se poate.
Avem a va multumi :)
Vali D modificat, multumim.
Mersi fain. Pot modifica si in semnatura? :D
Daca te referi la Fostul user [isshmen] .. te-as ruga sa o lasi vreo 2-3 saptamani sa stie lumea cu cine vorbeste. Asta e rostul adaugarii facute de mine.
Mersi.
Ok. No prob. Multzam
ok. pgpdesign in pgpaul va rog frumos. Extrem de ciudat acest punct din regulament dar ma conformez.
Modificat, multumim.
As dori sa schimb numele userului roexpo in alt nume sa zicem machetar
Sa zicem ca l-am schimbat..
As dori sa schimb numele in Cristi G.
Done. In timp sa scoti ce am adaugat eu in semnatura, e doar ca sa stie lumea noul nickname.
Cristi, daca ai timp, imi schimbi user-ul din infocompanies in woe, te rog?
user-ul a fost schimbat. infocompanies a devenit woe. Te rog sa folosesti noul nume la login user.
Schimbare de user: doresc in adrypunctro
Te rog propune un alt username. Cel sugerat de tine exprima acelasi lucru. Sugestie: chiar numele tau.
mersi
Buna dimineata!
As dori schimbarea nick-ului in Hristodoulos.
Multumesc!
Modificat.
Schimbare de user va rog: doresc user nou Kidu
Modificat. O sa te rugam sa lasi o perioada partea cu (ex user serbancc) ptr a sti oamenii cu cine vorbesc.
As dori si eu schimbarea userului in Liviu Timar, chiar daca nu fac multe posturi. Multumesc
Modificat, multumim.
Dupa un timp poti scoate semnatura adaugata de mine.
Mersi frumos. O sa pastrez si semnatura.
Buna,
As dori sa imi schimbati userul cu Pelin Mihi.
Va multumesc!
User schimbat. Bine ai venit pe forum.
Salut,as dori sa imi schimb numele in Supernova,cu un numar la final daca este luat.Mersi.
Am inteles ca userul meu incalca TOS-ul seopedia. As dori sa-l skimb.
Profetu, ca sa nu ai surprize zi si niste numere, ca sa stii dupa cum sa te logezi.
vipobsession, la fel... in ce sa ti-l schimbam? Ai vreo sugestie sau pot pune eu oricare?
Doresc, daca se poate, sa-mi schimbati in Mihai, iar daca este ocupat lasati twinkie.
Mihai nu e liber, a ramas tot asta. Poti incerca altul.
Mihai Alexandru, te rog, si scuze ca nu l-am facut asa de la inceput dar...nah.
Done.
Mersi frumos.
Doresc sa imi schimb usernamul in Swakra
A fost o greseala cand am creeat acest cont.
Multumesc