Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Studii de caz

Vizualizare arbore

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Ba mai rau... pe mine ma purica acum un nene pe care l-am criticat (constructiv zic eu...) intr-un thread pentru comportamentul lui.

Un exemplu: tipul de aici uitati ce posteaza dupa ce am incercat sa-i sugerez cate ceva in threadul sau de la studiu de caz.

L-am intrebat pe PM despre ce site e vorba, ca poate mi-a scapat si mie si l-am sters din greseala. Mi-a aratat un site unde linkul e de cand lumea acolo (cel din semnatura). Vazand ca aici nu m-a prins, a inceput sa strige ca am continut copiat. Unde din nou o da in bara...pe site-ul respectiv, inafara de cate un comunicat de presa al vreunei case de pariuri, totul e scris de mine sau de writerul meu...

Asadar din cauza unui putoi care nu digera criticele si ar vrea doar laude pentru site-uri de rahat, simt ca trebuie sa ma justific. E frustrant cand te gandesti ca eu si multi altii au vrut doar sa-l ajute si ne-am ales cu vorbe urate.

Ce se mai aude cu lista aia de useri propusi pt excludere? (skinnerul, etc.)
    Pentru ca-l propun si eu d_alinus2004 pentru reactia din threadul de aici si pentru faptul ca apoi se apuca sa-i vaneze pe cei care nu i-au venerat site-ul (am pus linkul mai sus).
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 26th November 2009 la 12:41.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •