Tot aud chestia asta frecvent de la multi dintre voi care luati infractiuni si va simtiti abuzati.
Hai sa lamurim lucrurile pentru totdeauna: Personal, ma doare in basca daca crezi ca am ceva cu tine. Ca Administrator al acestui forum trebuie sa am o atitudine obiectiva si sa "ofer" infractiuni userilor care nu tin cont de bunul simt si regulamentul comunitatii.
Probabil si ceilalti Admini si Super Moderatori primesc astfel de reprosuri. Va asigur ca grija noastra zilnica nu e de a ne certa cu voi de la subiecte penibile.
Multi aveti atitudini jalnice si din punctul meu de vedere nu meritati aceasta comunitate. Internetul nu inseamna haiducie, dimpotriva.
Asa ca, in momentul in care exagerezi, vorbesti urat, ai o atitudine pe care multi o considera nepotrivita ...veti lua infractiuni, reputatie negativa si ban fara drept de apel.
As vrea sa nu mai interpretati regulamentul in scop propriu, sa nu mai veniti cu mesaje de genul "am vazut multi care au la fel sau au facut asa si nu le-ati zis nimic". Sint prostii.
Daca vedeti pe altii ca nu sint ok si nu s-a luat o masura impotriva lor, nu inseamna ca puteti face si voi la fel. Incercati sa penalizati ceea ce fac prin atitudine.
Topicul il voi inchide, e doar o observatie pe care vroiam sa o fac mai demult, primesc PM-uri post infractiune cu tot felul de reprosuri de 3 lei. N-as vrea sa deschidem cutia pandorei, as vrea doar sa intelegeti niste lucruri.