Urmaresc forumul de ceva vreme si chiar daca nu am prea participat pe cat mi-as fi dorit, singurul motiv este faptul ca atunci cand raspund vreau sa fiu sigur de raspuns si cum nu ma consider priceput in cele ale SEO am preferat sa fiu mai retras si sa-mi dau cu parerea din cand in cand.
Ideea care este, ca de cand tot urmaresc, si e ceva vreme, nu am prea vazut topicuri ok in sectiunea "Studii de caz", doar unul singur, mai demult, parca deschis de Nosfer. In rest totul se reduce la un user nou care incearca sa obtina un backlink si la multa multa cearta in van.
Ce vreau sa propun? Ei bine, este acolo un "sticky" care are o sugestie de prezentare a topicurilor, dar niciodata nu am vazut sa fie urmarit. Vreau sa fie propuse niste reguli mai stricte pentru aceasta sectie. Userul sa vina cu niste informatii obligatorii, intrebari clare, orice considera cei din administratie, iar in cazul in care nu se respecte aceste conditii topicul sa fie sters. Presupun ca sectia ar fi mai eficienta si nu ar trebui sa se piarda timp cu intrebari/raspunsuri inutile si cearta de orice fel.
Ei bine, acestea sunt argumentele mele. Astept sa vad daca e ok propunerea, daca nu,eh, am incercat si eu!

!
Răspunde cu citat