krumel se refera-din cate am inteles eu- ca o provocare ar fi sa faci PR5
pentru ca 4 se poate face usor cu inscrierea in directoare free
chiar nu imi e somn inca...
krumel se refera-din cate am inteles eu- ca o provocare ar fi sa faci PR5
pentru ca 4 se poate face usor cu inscrierea in directoare free
chiar nu imi e somn inca...
te sfatuiesc sa recitesti inca odata posturile lui krumel.
el iti spune sa incerci sa ajungi la pr 5 ...e o provocare
se poate sa o obtii sau nu
nu zice ca e ceva realizabil de oricine..poate nici nu e realizabil
deja ne intindem prea mult...
poate ne lamureste el ce si cum...
Bravo barosanu.![]()
mmariusel, PR4 se obtine usor.
Ridica stacheta si o sa ai respectul meu. Sau nu.
murfie, e o provocare. Asta si zic: e prea usor sa obtii PR4, chiar si din directoare. Sau numai din directoare.
Testul e confirmat de unii useri de pe forum. Deci in sinea lui, testul nu are nimic special.
Incercati sa va dati "mari" cu altceva. Testul cel mare ar fi sa obtii un PR5 PR 6 numai din directoare.
Specificatie: a face PR4 numai din directoare, ptr. mine nu are semnificatie. Mi-am exprimat doar o parere personala, fara a incerca sa micsorez semnificatia topicului. Altii pot si vor sa incerce mai mult. E doar o provocare.
SPor.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pentru siteul din semnatura am obtinut PR5 intr-un singur update (de la PR0) doar cu inscrieri in directoare web romanesti. Am fost surprins si eu surprins de rezultate si am crezut ca o sa primesc o rectificare de PR din partea lui google dar nu s-a intamplat acest lucru pana acum.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
That was luck bro. Eu am trimis site-ul din semnatura la 100+ directori romanesti (mare parte l-au indexat) si aprox 600 straini. Rezultatul, PR 4.
Felicitari $piderman.
Cine a mai reusit asa ceva?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Sa vedem ce se intampla cu defense squad dupa a doua tura de submissions. Am in lista in jur de 350 in care nu e submitat, deci este loc poate de crestere. Promit sa pun datele la urmatorul update. Sunt curios de doua lucuri:
1. daca se mentine PR
2. daca creste prin noi inscrieri
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
eu cu lista asta http://www.123promotion.co.uk/directorymanager/, acum un an am prins PR 4, de la 0. Inscriere doar in cele free, acu am impresia ca sunt mai multe cu plata ca atunci.
In afara de cele din lista, doar ceva semnaturi pe 2,3 forumuri si ceva inscrieri intamplatoare in alte directoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)