Krumel cred ca faci presupuneri gresite. Poate nu strica sa recitesti postul meu si celelalte care au urmat.
Krumel cred ca faci presupuneri gresite. Poate nu strica sa recitesti postul meu si celelalte care au urmat.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Opinie offtopic vrei sa spui? Nimeni din thread nu spunea ceva legat de crestere pentru vindere. Era o discutie legata de crestere prin inscriere in directoare nu despre ceea ce ai scris tu. Eu o consider offtopic si poate era bine sa recitesti despre ce era vorba. ( Eu sper ca e ok sa imi psun parerea chiar daca nu sunt mod, dar de obicei un post ca primul al tau merita un bump in alte forumuri ).
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
directoarele astea te pot face mare si te pot bana de nu mai ai ce face cu domeniul asa am patit cu muzica99.110mb.com
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)