mmariusel, din postul meu cel cu "Din pacate a avea PR4 nu mai e deloc interesant. " poti trage concluzia ca a avea PR4 nu necesita cine stie ce munca.
Si nu mi-am exprimat deloc impotriva a cea ce ai spus tu.
Mergand in continuare pe ideea mea, PR-ul a ajuns sa fie bun doar ptr. vanzari, el fiind doar un coeficient irelevant ptr. Serps.
Eu spuneam sa incercati sa obtineti un PR mai mare de 4 din inscrierea in directoare, ptr. ca PR 4 il poti obtine usor.
Tu probabil te-ai fi asteptat sa zica toti "Da, se poate obtine PR4 doar din inscriere in directoare". Asta e si ideea cu inscrisul in directoare, a obtine IBL-uri de calitate care la randul lor fac ca un site sa obtina PR4.
In opinia mea nu e nimic nou sau extraordinar.
Deci, mmariusel posturile mele nu le consider offtopic..mai ales ca am exprimat o opinie care spune ca da se poate obtine PR 4 din inscrierea in directoare (lucru evident, dupa parerea mea..mai ales ca toti isi structureaza inscrierea dupa PR-ul pe care o are pagina in care e inscris site-ul) si ca ideal ar fi de realizat un PR mai mare de 4 din inscrierea in directoare.
Ignor faza asta, pentru ca nu cred ca pe forumul asta nu ti-a fost respectata parerea si deci ai un fix cu cei care sint sau nu Mod sau Admini.Eu sper ca e ok sa imi psun parerea chiar daca nu sunt mod, dar de obicei un post ca primul al tau merita un bump in alte forumuri
As dori sa nu facem o polemica copilareasca, din niste fraze sau mesaje prost intelese. Explicaiile au fost date.![]()