Cei de la dyr.ro mi-au trimis mail ca au respins cererea de inscriere a site-ului radiourionline.ro, pe motiv: manele; asa scrie:Motiv respingere: manele" nu a fost aprobat.
Eu am sarit in sus de nervi si le-am trimis ceva de dulce: "Si unde vedeti voi doar manele ? Manelele nu exista in Romania sau ce ?
Vai si amar de voi cu mentalitatea asta de rasisti in.ecti."
Deci chestia asa m-a dat gata, cum sa refuzi un site pentru ca din cele 12 genuri muzicale prezente pe site este si unul cu manele???
Daca era un site exclusiv de manele acceptam aceasta respingere dar si asa mi se pare rasism online.
Si chiar daca este site-ul unui membru de renume, as putea spune, de pe acest forum, tot nu pot avea respect pentru oamenii care se cred superiori celor care sunt diferiti de ei si mai ales catalogheaza persoanele in functie de gusturile muzicale.
Ce inseamna daca mie imi place: muzica simfonica, rock-ul, muzica chill-out, trance-ul, muzica veche, jazz-ul si manele? Si chiar imi place orice gen muzical si consider ca atata timp cat muzica ascultata iti produce stare de bine nu ar mai trebui sa facem DISCRIMINARI RASISTE.