Salutare!
Va intreb si eu urmatorul lucru: a mai fost cineva in situatia de a-i "disparea" in mod absolutamente miraculos un numar de peste 50.000 de vizitatori unici lunar din statisticile trafic.ro?
Am un site care, conform google analytics inregistreaza in jur de 200.000 unici/lunar.
Conform lui trafic.ro, in jur de 180.000 unici lunar, cu variatiile normale functie de perioada, insa niciodara mai mic de 160.000 unici, conform trafic.ro.
In dimineata zilei de luni 26 mai, numarul de vizitatori unici lunar intregistrati in trafic.ro pentru siteul meu era de peste 174.000 unici/lunar. Dupa amiaza, statisticile aratau 124.000 unici lunar, deci o diferenta de peste 50.000 vizitatori unci au "disparut ca prin farmec" , fix ca magaru`n ceata, intr-un interval de citeva ore...
Faptul este cel putin curios, pentru ca siteul nu integistreaza mai putin de 5.000 unici pe zi nici in cele mai slabe zile. Mai mult, in aceasta perioada s-au inregistrat cresteri, confirmate si de statisticile serverului si de statisticile google analytics, ba chiar si de trafic.ro.
Am trimis un mesaj catre ei prin care i-am intrebat ce anume s-a intimplat... acum astept un raspuns oficial.
Inteleg ca trafic.ro este un serviciu de contorizare gratuit, insa banuiesc ca exista o explicatie logica pentru asa o situatie...
Mai ales ca am un contract de publicitate care are la baza statisticile trafic.ro, iar aceasta cadere imi pricinuieste pierderi financiare, deoarece siteul ar fi ajuns la numarul de vizitator unici lunar necesar incasarii a mai multi bani din publicitate.
A mai patit cineva asa ceva?
Multam fain de timpul acordat.