Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
Cateva directoare romanesti noi, gratuite, fara link back obligatoriu pentru cei interesati.

ocazional.com - linkul pentru inscriere nu e suficient de evident, textul mesajelor nu e aliniat (cel putin pe ff are padding 0 si iese peste colturile rotunde), imi place ca face thumb automat si ca autocompleteaza descrierea din site, NU am primit email de confirmare (erata: a ajuns pana la urma)

director.ro.im - acelasi script ca mai sus, ceva mai aranjat insa, ramane deranjanta pagina intermendiara inca care mi se spuna ca va fi "revizuit" in 38 de ore (mesajul poate fi f bine scris si in pagina cu formularul), aici am primit mail de confirmare (erata: e mailul de la precedentul director)

directorweb.ro.im - similar cu precedentele, pagina intermediara exista, categoriile (la fel ca si la celelalte) mi se par un pic incomode (e personala chestia). mailurile vin in continuare greu (adica se lasa asteptate);
suplimentar: remarc si faptul ca titlul permis are prea putine caractere si este taiat automat fara sa ma avertizeze

director.de-calitate.ro - similar cu mai sus

dir.ro.im - similar cu mai sus, am incercat de 2 ori fetch cu acelasi url (dupa ce prima data am completat inscrierea) si nu s-a sesizat ca ar fi o problema

index.ro.im - "Index, un altfel de director web" - e de fapt la fel cu celelalte

3things.info - la fel cu mai sus - pana la ora inchiderii mesajului am primit un singul mail de confirmare, desi toate formularele au returnat ok
trimis spre inscriere; in limita timpului disponibil o sa mai trimit si alte siteuri;
am completat cateva remarci pe citat, remarci facute la o scanare f rapida a siteurilor (sper sa fie utile)