da, pare ok.. dar nu afiseaza page rank-ul site-urilor cum trebuie. la mine in loc de pr3, arata N/A
da, pare ok.. dar nu afiseaza page rank-ul site-urilor cum trebuie. la mine in loc de pr3, arata N/A
keep dreaming...
Salut
Asa cum anuntam ceva posturi mai sus:
"Super oferta.
Link-urile cu nr: 1495 pana la 1500 vor fi promovate gratis."
Mai e putin pana atunci.
Inca putin si ajungem la 1495 sunt acum 1435.
Voi pune 5 link-uri pe fiecare pagina din dir, asa cum am zis mai sus.
Conditiile de inscriere raman aceleasi, descriere corecta, nu manele, nu web-site-uri free, etc.
Dragut directorul tau. Dar ma intreb...unde e nota de copyright? Ai facut tu scriptul sau l-ai cumparat?
Si as vrea si eu sa stiu cu ce te dezavantajeaza pe tine ca vine unu cu un domeniu free la tine in director? Il ajuti la promovare nu altceva...si cand se hotaraste sa se mute, daca inchide link-ul respectiv iar tu dai o verificare la link-uri acesta va fi automat scos din director.
Eu, la www.prdirector.ro , accept si domenii free si dau cate o verificare a link-urilor pe luna. Pana acum am gasit 11 care n-au mai mers dar nu ma supar ca si-a promovat fiecare domeniul free pana a reusit sa isi cumpere unul.
Ultima modificare făcută de Grim_Cris; 15th June 2008 la 14:35.
Nu accept ptr ca asa am zis de la inceput.
Este un defect al meu (daca se poate spune asa) sa fie totul clar si curat.
Si tot azi au fost promovate si cele 5 link-uri asa cum am zis.
Nu stiu cati din cei de aici sau cine a prins un loz.
Sa ne vedem si la 1995 sau 1990 ?
Ne apropiem de 1990 si la 2000 de site-uri inscrise voi promova 10 site-uri gratis.
Am inceput namaratoarea inversa pentru urmatoarele domenii promovate gratis in director.
Asa cum am spus, voi promova gratis de data aceasta 10 site-uri in director, in toate categoriile.
Ultima modificare făcută de P_C; 2nd August 2008 la 21:48.
Am ajuns la cele 1990 de site-uri inscrise. Urmatoarele vor fi promovate gratuit in director.
Ma gandeam sa pun aici si site-urile, dar ma mai gandesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)