Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Director Web-Links.ro

costy03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    124
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de butelie Vezi Post
    Ai precizat foarte clar ca , ceea ce in opinia mea inseamna ca asa si trebuia sa fie , nu pentru ca as vrea eu sa ma cert cu tine , dar atunci cand ai scri......

Off Topic : Weekend placut in continuare !
    Ok. Este corect ceea ce spui si sincer aici nu ne certam, nu am deschis acest topic ca sa zic directorul meu e cel mai tare sau altele ci sa aflu pareri ca sa il pot ridica. Eu de profesie sunt programator nu analist seo. Revin la subiect. Link-urile evidentiate si cele sponsorizate apar primele in categorie / subcategorie si in cautari. Dar atentie, daca eu caut cuvantul rock nu imi va aparea niciodata un site de manele primul doar pentru ca este link sponsorizat. Cautarile se fac in functie de taguri si descriere. De asemeni inscrierile sunt validate manual si nu voi accepta niciodata un site cu descriere sau taguri incorecte, false sau nerelevante. (ex: a inscris cineva un site nu dau nume de firma, iar la tag-uri a bagat XXX ca probabil zice ca e mai cautat, a fost respins fara drept de reinscriere).

dupa cum am spus sunt programator nu seo man de ce ultimele cautari este considerat spam, pe multe astfel de directoare am vazut....btw ce e MFA ? scuzati necunoasterea dar aflu pe parcurs

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

MFA = Made For AdSense , adica Facut Pentru Adsense. Ce inseamna asta mai exact:
    un site este MFA daca scopul lui este doar acela de a produce bani din reclame fara ca sa ofere un continut propriu real , fara sa aiba un scop precis , si fara sa ofere un continut bogat in informatie.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    124
    Putere Rep
    33

Implicit

cu siguranta nu asta a fost scopul meu....si cred eu ca totusi ofera continut real si are un scop...cat despre continutul bogat de informatii nu pot sa zic ca il ofer in totalitate....totusi site-ul are doar 1 sapt....nu poate sa sara imediat sus

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Eu doar mi-am spus parerea , am fost intrigat de faptul ca l-ai promovat ca fiind complet gratuit , si chiar am vrut sa-mi inscriu 28 de siteuri si forumuri ale mele , plus inca 18 siteuri si forumuri la care le port de grija !

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    124
    Putere Rep
    33

Implicit

este foarte simplu....inregistrare gratuita si in cateva minute sunt active....asta bun inteles daca sunt pe la pc si accept parerile oricui...notez...si la final analizez si fac modificarile

martynesku este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    220
    Putere Rep
    32

Implicit

Directorul este super ok in opinia mea dar nu inteleg necesitatea contului care trebuie facut pentru adaugare de site. Nu faci decat sa-ti incarci baza de date cu informatii inutile...

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    43
    Posturi
    224
    Putere Rep
    32

Implicit

din punctul meu de vedere nu exista informatii inutile, poate stie el ce face cand cere acele adrese
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    124
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de martynesku Vezi Post
    Directorul este super ok in opinia mea dar nu inteleg necesitatea contului care trebuie facut pentru adaugare de site. Nu faci decat sa-ti incarci baza de date cu informatii inutile...
    Dupa cum prea bine spune si DubluQ stiu eu ce fac cu acele adrese. Link-urile inscrise in director sunt activate manual, iar site-ul inscris este atent verificat ca descrierea si tag-urile sa corespunda continutului. In cazul in care este ok primesti un mesaj ca site-ul a fost aprobat si adaugat in director, mesaj care este standard. In cazul in care ceva nu este ok, primesti un mesaj personalizat in care ti se spune care este motivul pt care esti refuzat si ce trebuie sa faci ca sa rezolvi problema. Daca nu as avea adresa omului nu as avea cum sa ii comunic toate aceste lucruri. Eu ma pun in situatia unui user, vin si imi inscriu site-ul, pun la tag-uri cuvinte cat mai cautate dar care nu au nici o relevanta pt site-ul meu, dar le pun ca doar sa fiu gasit, si astept. Automat inscrierea este respinsa, revin dupa 1 sapt si vad ca site-ul meu nu exista si ma gandesc asa putin ce director neserios eu ma chinui sa completez formularul sa-mi iunscriu site-ul si ei nu il adauga, sau ma gandesc ca este un director mort neactualizat, lucru care deasemeni scade increderea in el.

Si nu incarc baza cu lucruri inutile ca doar nu cer numele complet, cnp, nr tel si adresa completa. Astea ar fi lucruri inutile, dar un mail ca sa pot anunta omul ce se intampla cu site-ul lui nu mi se pare inutil.

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    43
    Posturi
    224
    Putere Rep
    32

Implicit

as avea o completare:
    daca tot am user si parola poate ar fi bine sa pot sa imi editez siteurile adaugate ... spun asta deoarece de ex la unu am gresit url-ul (poate este da nu vad eu editare)
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    124
    Putere Rep
    33

Implicit

da corect....si eu m-am gandit la aceasta functie si urmeaza sa o implementez cat de curand posibil

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta Links cu PR 5, PR4, PR 3
    De axentelivia în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th August 2008, 12:26
  2. Friendly links
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th December 2007, 11:46
  3. Links flash
    De darkstar_tfd în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th December 2007, 15:32
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 14:26
  5. random links
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd July 2007, 15:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •