Ok. Este corect ceea ce spui si sincer aici nu ne certam, nu am deschis acest topic ca sa zic directorul meu e cel mai tare sau altele ci sa aflu pareri ca sa il pot ridica. Eu de profesie sunt programator nu analist seo. Revin la subiect. Link-urile evidentiate si cele sponsorizate apar primele in categorie / subcategorie si in cautari. Dar atentie, daca eu caut cuvantul rock nu imi va aparea niciodata un site de manele primul doar pentru ca este link sponsorizat. Cautarile se fac in functie de taguri si descriere. De asemeni inscrierile sunt validate manual si nu voi accepta niciodata un site cu descriere sau taguri incorecte, false sau nerelevante. (ex: a inscris cineva un site nu dau nume de firma, iar la tag-uri a bagat XXX ca probabil zice ca e mai cautat, a fost respins fara drept de reinscriere).
dupa cum am spus sunt programator nu seo man de ce ultimele cautari este considerat spam, pe multe astfel de directoare am vazut....btw ce e MFA ? scuzati necunoasterea dar aflu pe parcurs![]()