opendirectory.ro - asta a fost domeniul meu de testeam avut toate prostiile instalate acolo. acuma am pus un script gratuit, l-am cosmetizat un pic (foarte putin) si-l las in plata lui acolo sa vad ce se intampla cu el.
opendirectory.ro - asta a fost domeniul meu de testeam avut toate prostiile instalate acolo. acuma am pus un script gratuit, l-am cosmetizat un pic (foarte putin) si-l las in plata lui acolo sa vad ce se intampla cu el.
Stay tunned for Bristol based web design.
mai trebuia sa pui un "project" in domeniu si era totul bine.
Acum pe bune, daca vrei feedback, il cam alungi cu "si-l las in plata lui acolo sa vad ce se intampla cu el"
well cred k un pic de cosmetizare generala a site-ului n-ar strica, in fine ar mai trebui promovat un pic ar fi pacat lasat in "plata lui".
ideea e ca nu am destul timp ca sa mai investesc si in el. deocamdata il las pe pilot automat sa vad cum evolueaza. l-am inregistrat in alte cateva directoare si in motoarele de cautare (in google e haosnici o pagina nu mai exista din cele indexate de google. si unele aveau pr4, pr3). daca vad ca o sa aiba cat de cat cautare, o sa-l aranjez... si la nivel de script si grafic, ca la SEO sunt praf
![]()
daca functioneaza, oferi linkuri curate, gratuite si fara pretentii de link reciproc, spune asta cat de tare poti si va veni lumea cu mic cu mare sa-si inscrie linkurile.
A, si lipseste categoria "Bloguri"![]()
Ultima modificare făcută de trask; 29th August 2007 la 01:21.
am adaugat si blogurinormal ca n-am pretentie la backlink si linkurile sunt directe.
merge cam incet cu aprobarile site-urilor propuse.
am propus un site cam de o luna si nimic
desi acolo pe prima pagina scrie : "Confirmare in maxim 24 de ore."
eh, nah... ziceam si eu asa.![]()
se pare ca am confundat directorul cu unul care tare seamana cu al tau si in care am submitat cu ceva timp mai in urma.
nota de corectura :
daca se propune site-ul la ora 11 la ora 18 el apare listat in interiorul directorului. eu asa am patit![]()
totusi ma mira o chestie
daca are o saptamana cum de are PR=1 ?
ca inca nu a fost update de PR.
sau are PR de mai demult ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)