Detine cineva aceste 2 directoare? As vrea sa public articole in ele, dar nu am primit niciun raspuns. Daca cineva are un cont sau e proprietarul directorului, sunt dispus sa platesc 3 euro pe fiecare articol publicat.
Multumesc
Detine cineva aceste 2 directoare? As vrea sa public articole in ele, dar nu am primit niciun raspuns. Daca cineva are un cont sau e proprietarul directorului, sunt dispus sa platesc 3 euro pe fiecare articol publicat.
Multumesc
Parca wonder.ro era detinut de un administrator/moderator de pe acest forum, dar nu mai stiu cine.
Pai am trimit email la contact, dar nu am primit niciun raspuns. Nu are nimeni cont acolo sa-mi publice cateva articole contra-cost?
wonder este detinut de catre colegul nostru Clax. Da-i un mesaj, probabil e foarte prins.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Wonder e a lui clax, cum zice Roby. I-am scris si eu de cateva zile, intrand pe site-ul respectiv am ajung sa vad ca era hackuit si i-am lasat un PM. Probabil nu e foarte activ acum, nici mie nu mi-a dat nici un reply si de aceea nu il vei gasi nici tu.
Fara semnatura.
Intradevar directorul wonder a suferit un atac... dar totul a revenit la normal
eu unu' nu pot să postez site-ul meu pe wonder... funcția nu mai este adăugată.
Download free WordPress themes, Plugins, etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)